NEDELJNI HOROSKOP: VREME JE DA BLIZANCI DONESU KRUPNE ODLUKE, VAGE DA POKAŽU ZAHALNOST

Vreme je da Blizanci donesu važne odluke, Vage da pokažu zahvalnost bližnjima, a đta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 25.12.2022.-31.12.2023.


OVAN

Pravi put nije uvek popularan i lak način. Zalaganje za ono što je ispravno kada je nepopularno je pravi test moralnog karaktera. Ovo su teška vremena u kojima se nalazite, a ne vreme da budete neutralni. Nemojte se plašiti da zauzmete stav ako je potrebno i govorite šta mislite kad god je to moguće. U finansijskom smislu ovo je dobra nedelja u kojoj možete očekivati dobit.

BIK

Životnu sreću čine male dobročinstva, osmeh, ljubazan pogled i iskreni kompliment. Ovo je srećna nedelja u kojoj ćete biti u blaženom stanju. Odličan period za odlazak na odmor ili jednostavno druženje sa porodicom. Lični život će biti u fokusu jer ćete provoditi mnogo vremena kod kuće i sa voljenim osobama.

BLIZANAC

Izbegavamo stvari kojih se plašimo jer mislimo da će biti strašnih posledica ako se suočimo sa njima. Ali zaista strašne posledice u našim životima dolaze od izbegavanja stvari o kojima treba da naučimo ili otkrijemo. Ove nedelje trebalo bi da se suočite sa izazovima koje vam život nudi bez ikakvog oklijevanja. Odluke koje donesete ove nedelje stvoriće ogromnu pozitivnost u vašem životu u narednim danima.

RAK

Sreća je tamo gde je nađemo, ali veoma retko gde je tražimo. Već neko vreme trčite za srećom i ove nedelje bi trebalo da odahnete. Umesto da se bavite potragom za velikom srećom, trebalo bi da radite male stvari koje vas čine srećnim. Finansijski ovo je teška nedelja u kojoj bi vam mogli naići neočekivani troškovi.

LAV

Da se ​​nosite sa sobom, koristite glavu; da se nosite sa drugima, koristite svoje srce. Radili ste upravo suprotno i ovo stvara veliku zabunu oko vas. Ove nedelje bi trebalo da donosite praktične odluke i ne dozvolite da vaše emocije diktiraju stvari u vašem životu. I vaš profesionalni i lični život će biti zahtevni, pa osigurajte dobar balans između posla i privatnog života.

DEVICA

Zaista je dosta života u prošlosti. Spakujte ono što vas muči u crnu kutiju i bacite. Niko ko gleda nazad ne može ići napred. Sedite sami sa sobom, pogledajte u vašu budućnost i krenite ka njoj. Korak po korak, bez straha. Bolje je ići u susret stvarima nego čekati da vas sustignu.

VAGA

Ako želite da promenite svoj život, pokušajte sa zahvalnošću. To će vam snažno promeniti život. Blagosloveni ste dobrom porodicom i dobronamernicima koji su uvek bili uz vas. Uzimali ste ih zdravo za gotovo i ove nedelje bi trebalo da obezbedite da sa vaše strane dobiju preko potrebnu zahvalnost. U finansijskom smislu ovo je dobra nedelja u kojoj možete očekivati dobit

ŠKORPIJA

Najdublja žudnja ljudske prirode je potreba da budete cenjeni. Previše ste se fokusirali na priznanje i uvažavanje drugih da ste izgubili fokus. Ove nedelje bi trebalo da uskladite svoj um i napore na način da postanete malo izolovani od onoga što ljudi imaju da kažu o vama. Vaš fokus, energija i nagon treba da budu kanalisani u vaš rad. Savet: Fokusirajte se na posao, a ne na ljude.

STRELAC

Vaša motivacija i nagon su na novom niskom nivou i to sada utiče na vaš profesionalni život. Ove nedelje treba da ustanete kao feniks i da zaboravite prošlost. Lični život će takođe biti u fokusu jer ćete provoditi kvalitetno vreme sa svojim partnerom ili porodicom. Zapamtite, moguće je biti feniks.

JARAC

Kad god vidite uspešnu osobu, vidite samo javnu slavu, nikada privatne žrtve na putu do uspeha. Ogroman uspeh zahteva ogroman skup neuspeha, neuspeha, žrtava i kritika. Ove nedelje trebalo bi da odbacite sve negativnosti oko sebe u i usredsredite se na svoje ciljeve. Ovo je dobra nedelja da odredite prioritete svojih ciljeva i osigurate da vaši napori idu u pravom smeru.

VODOLIJA

Prilike se ne dešavaju, vi ih stvarate. Za sve ste krivili okolnosti, ačinjenica je da i u vama nedostaje volje. Da biste postigli svoje ciljeve, moraćete da se izdignete iznad uobičajenog i razbijete okove odlaganja kojima ste okruženi.

RIBE

Ove nedelje biće mnogo fokusa na tome da se stvari rade na pravi način. Ovo neće biti lako jer ćete se suočiti sa mnogo prepreka, ali ćete se pobrinuti da ne samo da se zalažete za ono što je ispravno, već i da se ne ustručavate da podignete glas ako bude potrebno.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x