NEDELJNI HOROSKOP: JARČEVI DA NASTAVE NAPRED, VAGE DA DRŽE USTA ZATVORENA, OČI OTVORENE

Poruka za Jarčeve je "Ako ideš kroz pakao, jedini način da iz njega izađeš je da nastaviš da hodaš", a Vage "Držite usta zatvorena, oči otvorene", a šta vama poručuju zvezde proverite u nedeljnom horoskopu za period 17-24.04.2023.


OVAN

Sav napredak se odvija van zone udobnosti i krajnje je vreme da izađete iz ove zone komfora u koju ste se stavili u karantin. Vreme je da pregledate svoj život i zapišete stvari koje želite da postignete i kratkoročno i dugoročno i uskladite svoj život u skladu sa tim.

BIK

Ove nedelje ćete otkriti da kada ste stvarno zainteresovani za život i ispunjenje želja, san gubi na važnosti. Ovo je nedelja u kojoj ćete žrtvovati nekoliko sati sna zbog svojih ciljeva. Bićete neumoljivi što se tiče vaše vožnje ka onom što želite i nećete gledati ni na šta drugo okolo. Iako je ovo primerno ponašanje, pokušajte da odvojite malo vremena za svoju porodicu i ljude koji su vam važni u životu.

BLIZANAC

Uspeh je zbir malih napora koji se ponavljaju iz dana u dan i ko to zna bolje od vas? Nedelja će osigurati da sav naporan rad koji ste uložili bude na neki način nagrađen. Ne dozvolite da ovi mali srećni trenuci oduzmu naboj vaših napora. Ljubavni život će biti u centru pažnje jer će vam biti teško da žonglirate između posla i vašeg doma.

RAK

Znanje je biti svestan šta sve možete da uradite. Mudrost je znati kada ne treba koristiti svoje moći. Ove nedelje će Jupiter osigurati da razumete ovu zamršenu razliku jer će vaša mudrost biti vrhunska i ponekad će biti u sukobu sa vašim znanjem. Sjajna nedelja što se tiče finansija, a predviđaju se i špekulativni dobici.

LAV

Ono što nam izgleda kao gorka iskušenja često su zapravo prikriveni blagoslovi. Nedelja će izgledati kao teška, ali će zapravo rešiti brojne nerešene probleme u vašem životu. Od vas se zahteva da budete zaista proaktivni u ovoj fazi i da se oslobodite lenjog ponašanja koje ste razvili u poslednje vreme. Usredsredite se na svoje ciljeve i održavajte dobar balans između posla i života.

DEVICA

Ono što je popularno nije uvek ispravno; ono što je ispravno nije uvek popularno. Kao i obično, vaša potreba da budete u centru pažnje biće velika, ali i želja da budete pravedni. Merkur će vam obezbediti da budete u centru pažnje na radnom mestu, ali pored ove pažnje, doći će i problem sa kojim ćete morati da se nosite sa najvećom pažnjom. Dobra nedelja, ali nedelja u kojoj ćete morati da donesete neke ključne odluke. Savet: Fokusirajte se na svoj profesionalni život.


VAGA

Držite usta zatvorena i oči otvorene. Iako vam je ovo možda najteža stvar, zbog vaše potrebe da komunicirate, to je najbolje što možete da uradite ove nedelje. Zaista su velike šanse da se nađete u nezgodnim situacijama zbog onoga što govorite. Izbegavajte ogovaranje i usmerite svoju energiju na značajne stvari. Ljubavnom životu biće potrebno malo pažnje i krajnje je vreme da isplanirate taj dugo očekivani odmor.

ŠKORPIJA

Ako želite da postignete veličinu, prestanite da tražite dozvolu. Imate tendenciju da se striktno pridržavate knjige pravila, ali krajnje je vreme da napišete sopstvenu knjigu, umesto da sledite ono što drugi traže od vas. Ove nedelje, trebalo bi da uradite ono što je ispravno čak i sa bezobrazlukom. Zbog položaja Marsa doći će do razbuktavanja emocija i osećanja, a to za vas može biti nezgodno.

STRELAC

Granica između onoga što je ispravno i pogrešno je tanka i nejasna. Potreban je pravi karakter da bi se razlikovalo između to dvoje. Teška nedelja u kojoj će se vaša savest klatiti između vašeg praktičnog i emocionalnog ja. Pokušajte da se držite onoga što je ispravno umesto onoga što je unosno, i stvari će vam doći na svoje mesto. Izbegavajte previše razmišljanja i kontemplacije ove nedelje jer to može dovesti do mentalne iscrpljenosti.

JARAC

Ako ideš kroz pakao, jedini način da iz njega izađeš je da nastaviš da hodaš. Ovo je zaista teška nedelja, a planetarne kombinacije ne pomažu mnogo. Dobra vest je da je ovo mala faza obeležena teškoćama i da će se uskoro završiti. Neka vaša očekivanja budu niska i na radnom mestu i u ljubavnom životu. Izbegavajte da izazivate neprijateljstvo sa ljudima i razmislite o tome pre nego što progovorite.

VODOLIJA

Život je nesiguran, zato uvek prvo pojedite svoj desert. Ovo je teška nedelja i vreme je da se koncentrišete na ono što imate, a ne na ono što niste mogli da imate. Radite stvari koje vas čine srećnim, idite na izlete sa prijateljima i porodicom, pecite tortu ili samo gledajte. Ne brinite o zamućenosti okolo jer će se magla razići onoliko brzo koliko je nastala.

RIBE

Nikada se nemojte plašiti da probate nešto novo. Zapamtite, amateri su izgradili barku; profesionalci su izgradili Titanik. Ova nedelja će doneti nove izazove i prepreke koje nikada niste očekivali, ali vreme je da svoju energiju usmerite ka ciljevima, a ne ka brizi. Vi ste majstor inovacija i novih inicijativa, a ova nedelja će vam pružiti obilje mogućnosti da pokažete ove veštine. Pokušajte da održite dobar balans između posla i života.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x