NEDELJNI HOROSKOP: DEVICAMA ĆE TREBATI MUDROST, LAVOVIMA OPREZNOST

Dvicama će ove nedelje biti potrebna mudrost, Lavovima opreznost, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za period 17.07-24.07.2023.


OVAN

Da je trebalo da budete kontrolisani, došli biste sa daljinskim. Krajnje je vreme da shvatite da vaš život neko kontroliše i da treba da izađete iz takvih okova. Ne dozvolite nikome da donosi odluke u vaše ime ili diktira vaše načine. Donosite sopstvene odluke i tražite nezavisnost u životu. Savet: Donosite sopstvene odluke.

BIK

Ako dane provodite radeći ono što volite, nemoguće je propasti. Ovo je vreme da odvojite zrno od kukolja i radite stvari koje zaista volite i slušate šta vam srce govori. Bilo da se radi o promeni vašeg projekta ili domena ili da provodite više vremena sa tom osobom koja vam je posebna, nemojte oklevati da radite ono što je dobro za vas. Učinite prvi korak u toj vezi koju toliko želite za sebe.

BLIZANAC

Bez obzira šta vam ljudi govore, reči i ideje mogu promeniti svet. Poslednjih nekoliko dana nije bilo ništa drugo do vožnje rolerkosterom i ljudski je osećati se malo uznemireno. Ne dozvolite da ova kašnjenja i prepreke negativno utiču na vaše raspoloženje i motivaciju. Nastavite da koračate ka svojim ciljevima i pobrinite se da vaši najmiliji budu zbrinuti.

RAK

Prava definicija snoba je onaj koji žudi za onim što razdvaja muškarce, a ne za onim što ih ujedinjuje, a ove nedelje ćete biti okruženi snobovima. Budite veoma oprezni u vezi sa svojim javnim poslovima i ne dozvolite da bilo koji negativan uticaj utiče na vaš život i odluke. Bilo da se radi o vašem profesionalnom ili privatnom životu, trebalo bi da pokušate da izgradite odnose, a ne da radite ništa što ih može ugroziti.

LAV

Ne postoji ništa varljivije od očigledne činjenice, a činjenice koje budu otkrivene ove nedelje samo će zbuniti vaš ionako zbunjen način razmišljanja. Ovo je nedelja kada treba da budete izuzetno oprezni u pogledu toga kako se stvari formiraju oko vas. Budite veoma oprezni u vezi sa svojim odlukama i komunikacijom (posebno pisanim). Ne potpisujte nigde pre nego što pažljivo pročitate.

DEVICA

Pametan čovek veruje samo u pola onoga što čuje, mudar zna u koju polovinu. U svakom slučaju, veoma je važno slušati šta drugi govore. Nije uvek neophodno slediti savete drugih, ali je veoma neophodno razumeti njihovu perspektivu pre nego što donesete odluku. Vaši kruti načini vam neće pomoći da donesete ispravne izbore ove nedelje i najbolje što možete da uradite je da budete strpljivi slušalac.

VAGA

Čitanje je za um, isto što je vežba za telo. Materijalistička trka u kojoj ste sada udobno deo vam je oduzela revnost da naučite nešto novo i ovo je pravo vreme da se izvučete iz okova koje stvara ova rutina i naučite nešto novo ili unapredite svoje veštine.

ŠKORPIJA

Vaše je pravo da kažete ono u šta verujete, adrugi imaju pravo da se ne slažu sa tim pa čak i da to ismevaju. Međutim, ne posmatrajte to lično, samo nemate ista uverenja i to je to. Ova nedelja će biti obeležena pojačanom kritikom i animozitetom na radnom mestu, što ćete shvatiti lično. Ovo je vreme da održite svoj um smirenim i koncentrišete se na svoje ciljeve, umesto da previše razmišljate o tome šta drugi imaju da kažu o vama i vašem životu.

STRELAC

Nije problem u ponedeljku ili vrućini, već vaš život ono što vas muči. Umesto da krivite ljude, situacije ili čak sebe, samo zapamtite da svi na ovom svetu vode svoju bitku, a vi svoju. Na ovom putovanju, ono što je važno i relevantno je da treba da budete srećni i blaženi, bez obzira na okolnosti. Zato prestanite da brinete o trenutnoj situaciji i radite stvari koje vas čine srećnim, ako ne i bogatim.

JARAC

Najbolji savet koji je neko ikada dobio je: „Niko drugi ne zna šta radi“. Dakle, bez obzira koliko se loše ili zbunjeno osećate u vezi sa svojim putem i stanjem, jednom kad krenete u pravom smeru, stvari će doći na svoje mesto pre ili kasnije. Samo se pobrinite da se ovo zbunjeno razmišljanje ne prenese na vašu porodicu i prijatelje koji su vam bili čvrsta podrška svih ovih godina.

VODOLIJA

Ponašajte se kao da imate svo samopouzdanje koje vam je potrebno dok to ne postane vaša stvarnost. Ako nastavite da sumnjate u svoje sposobnosti i nemate samopouzdanja, niko neće verovati u vaše ciljeve. Ovo je odličan period da unesete novi život u svoje nivoe energije i počnete iznova. Zakopajte nedavne neuspehe i gledajte u budućnost koja će vam doneti slavu.

RIBE

Niko ne zna da li ima sutra i zato je krajnje vreme da prestanete da razmišljate o svojim materijalističkim potragama i razmislite više o svojoj sreći, svom životu i ljudima koje volite. Život se kretao prebrzo i prerano za vas poslednjih nekoliko godina i pre ili kasnije morate kvantifikovati vrednost ove trke čiji ste deo.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x