DNEVNI HOROSKOP: VREME JE DA RAKOVI I RIBE DONESU ODLUKU U VEZI SA SVOJIM EMOCIJAMA

Rakovi i Ribe će danas imati suočavanje sa sopstvenim emocijama i preporuka zvezda je da budu iskreni prema sebi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 22.12.2023.


OVAN

Razmotrite šta drugi žele, ali ne uskraćujte sebi nešto zarad nekog drugog. Budite pažljivi kako se nosite sa profesionalnim situacijama smeštenim u atmosferi zabave. Zaštitite svoju reputaciju po svaku cenu. Pokrenite se da biste napredovali, a ne da biste napravili scenu.

BIK

Ne žalite se; prilagodite ono što vam ne odgovara i idite napred. Preuzmite kontrolu nad situacijama koje vas brinu. Ništa ne prepuštajte slučaju i bićete zadovoljni rezultatima. Nadogradnja ili lični rast će vam podići raspoloženje.

BLIZANAC

Pogledajte šta drugi rade i kažu pre nego što uskočite u nešto što vam ne odgovara. Ulijte svoju energiju u ispunjenje svojih snova i osigurajte da ljudi do kojih vam je stalo imaju koristi od vaših odluka.

RAK

Emocionalni problemi će isplivati na površinu ako niste iskreni o tome kako se osećate ili šta želite. Razgovarajte sa sobom, vidite gde se nalazite i to će vam pomoći da krenete putem iskrenosti i svog srca.

LAV

Vodite računa o vremenski osetljivim dokumentima. Odvojte vreme da razmislite o godini koja prolazi i šta se sve dogodilo toko nje. Nemojte se mešati u zajedničke poduhvate ili u investiciju koja zvuči previše dobro da bi bilo istina.

DEVICA

Imate dobre ideje, ali ako dozvolite da vam se drugi mešaju u planove, nećete biti zadovoljni rezultatima. Obratite pažnju na detalje, podesite stvari prema svojim specifikacijama i delite sa ljudima koje volite. Ne zaboravite, ljubav nas pokreće.

VAGA

Budite zauzeti i uživajte u svečanostima. Izbegavajte stresne situacije ili ljude koji imaju tendenciju da vas sruše ili stanu između vas i sreće koju zaslužujete. Prestanite da pričate o svojim snovima i počnite da ih pretvarate u stvarnost.

ŠKORPIJA

Stanite iza svojih reči i dela. Ne oklevajte da donesete promene koje vam olakšavaju život. Razmišljajte van okvira i otkrićete put koji vas vodi u pravcu koji ne želite da propustite.

STRELAC

Pojačajte tempo. Imate dosta toga da završite pre kraja godine. Vodite računa o nerešenim stvarima koje su vas sputavale ili situacijama koje ne doprinose ostvarenju vaših snova. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo; ako želite da se nešto uradi, uradi to sami.

JARAC

Ne preterujte i ne dajte obećanja koja ne možete da ispunite. Odvojite vreme da pokažete drugima kako se osećate umesto da nudite razrađene rečenice. Više vremena provedenog sa voljenim osobama podstaći će bolje odnose i srećno kućno okruženje i način života.

VODOLIJA

Odbijte da vam nečija neodlučnost pomuti um ili poremeti planove. Vreme ističe i vreme je da se bavite sobom i svojim planovima i ciljevima da stvari ne biste radili u poslednjem trenutku.

RIBE

Emocionalna konfuzija je očigledna ako vi ili neko vama blizak šalje pomešane poruke. Budite transparentni u vezi sa svojim osećanjima, namerama i planovima. Romantičan gest mora doći iz srca. Budite hrabri i recite šta vam je na umu i nećete požaliti.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x