DNEVNI HOROSKOP: VODOLIJE DA PAZE ŠTA ŽELE, RIBE DA SE OKRENU PRIJATELJIMA I PORODICI

Vodolije bi trebalo da paze šta žele, Ribe da se posvete porodici i prijateljima, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 11.05.2023.


OVAN

Vodite računa kako trošite svoj novac. Sastavljanje budžeta u kome ćete napisati troškove će vam olakšati život i smanjiće napetost koju osećate iako se u prvom trenutku može činiti drugačije. Ponudite ono što je realno i izbeći ćete da se osećate ljuto i iskorišćeno. 

BIK 

Uložite svoju energiju u poboljšanje doma i slaganje sa ljudima koji čine razliku u vašem životu. Razgovarajte o tome kako se osećate i rešićete nerešene probleme. Kada shvatite svačije motive, znaćete kako da postupite. 


BLIZANCI

Istraživanje će uticati na to kako će se situacija u vezi sa institucijama ili autoritetima raspletati. Držite se činjenica, bez obzira na to ko vas navodi da ulepšate istinu. Ostvarite svoja obećanja, platite svoje obaveze i udružite snage sa istomišljenicima..

RAK

Možete pomoći tako što ćete podeliti svoja razmišljanja, a ne novac. Pozitivan stav će značajno uticati na one sa kojima se susrećete i pozicionirati vas da dobijete podršku i usluge koje će vam pomoći da napravite razliku i unapredite svoj plan. 

LAV

Radite ka svom cilju, ali nemojte prerano pokretati svoje planove. Da biste osigurali uspeh, važno je da sami vodite računa o svim detaljima. Neka vaša mašta vodi put. Napravite potez iz pravog razloga. Kontrolišite svoje emocije i postupajte po principu. 

DEVICA 

Pripremite svoj um i telo za pobedu jer tako rade profesionalci.Držite se svog plana i fokusirate se na ono što je od suštinskog značaja spasiće vas od preuzimanja previše stvari. Disciplina i naporan rad će privući pomoć koja vam je potrebna. 

VAGA 

Propustićete priliku ako preuzmete previše ili previše potrošite na nešto što vam zaista nije potrebno. Usredsredite se na ono što vam je važno i pratite do kraja. Ne dozvolite da vas svađa uspori, jer imate svoj plan i aktivnosti koje treba sprovesti. 


ŠKORPIJA

Ono što radite će napraviti razliku. Zadržite svoja osećanja za sebe i fokusirajte se na mogućnosti. Neka kreativna ideja i naporan rad budu temelj i sve ostalo će doći na svoje mesto. Osvojićete usluge pitanjima i komplimentima. Romantika je favorizovana. 

STRELAC 

Razgovarajte o promenama koje želite da primenite, a povratne informacije koje dobijete ponudiće vredne predloge. Nemojte se osećati uplašeno; uzmite informacije koje prikupite i koristite ih da ubedite druge da vide stvari na vaš način. Verujte svom sudu nad drugima. 

JARAC

Držite se blizu kuće i porodice. Saslušajte pritužbe i izvršite prilagođavanja koja ublažavaju napetost i osiguravaju uspeh. Fokusirajte se na samousavršavanje, ne pokušavajući da promenite druge. Poboljšanja u kući koja se fokusiraju nazdravlje će vas navesti da nadmašite svoja očekivanja. 

VODOLIJA 

Pazite šta želite; previše svega će raditi protiv vašeg cilja. Potražite prilike koje će vam pomoći da uštedite dovoljno da uložite više u sebe i svoju sposobnost da budete u trendu. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. 

RIBE

Duševni mir dolazi iz čvrstog plana. Koncentrišite se na dom i porodicu. Okružite se ljudima i udobnostima koji vam opuštaju um i omogućavaju vašoj mašti da osmisli kako najbolje da napredujete sa svojim planovima.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x