DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI DA PODELE SREĆU SA DRUGIMA, RIBE DA OBUZDAJU BES

Dan je kao stvoren da Strelčevi učine nekog srećnim, Ribe bi danas trebalo da vode računa da obuzdaju bes, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 23.12.2023.

OVAN

Ne dozvolite da vas neko uvuče u nešto što ne želite da radite. Važno je da doprinesete, ali takođe morate da se osećate prijatno i voljni da to učinite da biste obavili dobar posao. Udaljite se od nasilnika i onih koji traže previše.

BIK

Ne dozvolite da vas zastraši ono što se dešava. Pozitivan stav će vam pomoći da se pridružite i ponudite sve što možete. Živite u trenutku i uživajte u dugo čekanim razgovorima sa voljenima, i nešto dobro će se desiti.

BLIZANCI

Postavite putanju koja će vam osigurati da završite sve što je na vašoj listi obaveza. Disciplina, visoka energija i želja da ugodite nekom posebnom učiniće nekoga koga volite zahvalnim. Ne dozvolite da neizvesnost i prekomerna potrošnja stoje između vas i onoga što želite.

RAK

Postupajte ljubazno, saosećajno i izađite sa predlozima. Ovo je važno vreme u godini, zbog toga je neophodno prihvatiti, opraštati i biti zahvalan za ono što imate. Idite za svojim ciljem, ali na tom putu ponudite mir i ljubav.

LAV

Ne dozvolite da vas promene koje drugi naprave uznemire. Radite ono što je najbolje za vas i osećaćete se dobro u vezi sa sobom i onim što ste postigli. Biti prijemčiv za nove ideje će otključati informacije koje možete koristiti da se katapultirate u željenom pravcu.

DEVICA

Možete stići na odredište i nemojte da sumnjate u to. Samouveren izgled i pristup onome što želite osvojiće prihvatanje i pomoć potrebnu da postignete svoj cilj. Druženje će vam pomoći da otvorite vrata koja su bila zatvorena u prošlosti.

VAGA

Ako pokušate da napravite nepotrebne promene kod kuće, neko će vas izazvati. Otresite se i budite strpljivi u vreme praznične sezone, ali ne gubite iz vida svoje snove. Preispitajte svoje planove, prilagodite i pripremite neosporan slučaj.

ŠKORPIJA

Razgovarajte o stvarima koje zahtevaju vašu pažnju pre kraja godine. Pregledajte svoju finansijsku situaciju i unesite promene kako biste bili sigurni da napredujete. Ne ulazite u poziciju koja zahteva zajedničke troškove osim ako vi niste onaj ili ona kome je potrebna pomoć.

STRELAC

Uložite svoju energiju tamo gde je važna i učinite nekoga srećnim. Ljubazan gest će mnogo pomoći. Pokazivanje osećanja nije znak slabosti; to je znak snage i hrabrosti koji će vam omogućiti da donosite odluke i nastavite dalje.

JARAC

Zavalite se i uživajte u onome što ste stvorili za sebe i svoje najmilije. Podelite svoje misli sa onima koji zauzimaju posebno mesto u vašem srcu, a povratne informacije koje dobijete će vas ohrabriti da krenete napred uz manja prilagođavanja.


VODOLIJA

Velike ideje, mali budžet, inovativna razmišljanja i naći ćete način da se svi osećaju dobro. Ne brinite o tome šta drugi misle ili rade; budite svoj i koristite svoju maštu i dobre stvari će se desiti.

RIBE

Ne dozvolite da pritisak i bes rastu. Budite pažljivi i shvatićete da imate podršku i šta je potrebno da biste ugodili svima koje volite ljubaznim rečima, pozitivnim predlozima i promišljenim znakom naklonosti. Romantika je u zvezdama.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x