DNEVNI HOROSKOP: STRELČEVI DA BUDU ISKRENI, JARČEVI DA ZNAJU DA SU NA DOBROM PUTU

Strelčevi bi danas trebalo da budu iskreni prema sebi i drugima, Jarčevi su na dobrom putu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopi za 09.08.2023.

 Ovan

Izbegavaj svako preterano ponašanje. Nemoj se upuštati u nešto što sebi ne možeš priuštiti ili što može dovesti do povrede. Zaštiti se od ljudi koji te pokušavaju nagovoriti na nešto što ne želiš ili ne treba. Usmeri se na lično poboljšanje i sreću.

Bik

Deluj, ali ne ugrožavaj svoj ugled ili poziciju. Nudi samo ono što možeš da ispuniš, i budi spreman da detaljno objasniš onima koji trebaju dodatne informacije. Kako se definišeš i šta nudiš će napraviti razliku.

Blizanci

Ne otkrivaj svoje tajne. Budi dobar slušalac i odluči šta drugi žele od tebe pre nego što se upustiš u planove koji bi te mogli dovesti u nepovoljan položaj. Radi sam kako bi postigao najviše sa što manje mešanja.

Rak

Pažljivo odaberi kome ćeš pružiti pomoć. Neko će te iskoristiti ako mu dozvoliš. Približi se ka neobičnim situacijama koje pružaju lekcije, iskustvo i veze sa jedinstvenim ljudima. Iskoristi svoje veštine da unaprediš svoj dom.

Lav

Nesavršenost će odigrati ulogu u tome kako će se stvari odvijati danas. Kad si u nedoumici, suzdrži se od komentara ili obećanja. Rezervisan pristup će ti kupiti vreme i pružiti prostor da razmisliš o tome šta je najbolje za tebe. Stavljanje stresa pod kontrolu treba da ti bude prioritet.

Device

Posveti pažnju detaljima, budi otvoren u vezi sa onim što pokušavaš da postigneš, i pusti svoju intuiciju da te vodi i poveže sa onim i onima koji ti mogu pomoći. Medicinska ili finansijska situacija može izazvati nesigurnost ako se ne rukuje pažljivo. Ne deli lične informacije.

Vaga

Zaštiti ono što imaš i ukloni ono što više ne koristiš ili ti ne treba. Očisti svoj život i smanji svoje troškove. Odlučan stav će ti pomoći da obnoviš svoj život i postaviš više standarde. Okruži se ljudima koji dele tvoje brige.

Škorpija

Promene će dovesti do prilika. Razmisli šta želiš i moraš da uradiš kako bi se postavio za uspeh. Ne okolišaj ili ne daj drugima utisak da si fleksibilan kada nisi. Na tebi je da stvari učiniš mogućim.

Strelac

Emocije će te oboriti i stajati između tebe i onoga što želiš da postigneš. Budi iskren prema sebi i drugima, i preduzmi inicijativu da radiš za sebe uzimajući u obzir druge. Zaštiti svoje srce od onih koji šalju mešane poruke.

Jarac

Na pravom si putu. Govori, vodi igru i prihvati promene koje ti pomažu da živiš život o kojem maštaš. Ne daj nikome pravo ili sredstva da diktira tvoj sledeći korak. Nemoj imati žaljenja i budi veran sebi.

Vodolija

Obrati pažnju na ono što se dešava oko tebe. Odbij da te promene koje drugi prave ili iskušenja koja susrećeš iznenade. Neka tvoje srce bude sudija. Sa strpljenjem kao tvojim barometrom, pronaći ćeš mir i sreću.

Ribe

Drži svoje karte blizu sebe. Ne dozvoli nikome da te emocionalno manipuliše ili iskušava kako bi te odveo sa pravog puta. Iskoristi svoju intuiciju, iskustvo i inteligenciju da održiš ravnotežu i preuzmeš kontrolu. Isplaniraj put koji odgovara tvojim potrebama.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x