DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA SE ČUVAJU EMOTIVNE MANIPULACIJE, VAGE DA PRATE SVOJE INSTINKTE

Rakovi bi trebalo da se čuvaju emotivne manipulacije, Vage bi trebalo da prate svoje instinkte, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 16.12.2023.


OVAN

Neaktivnost će raditi protiv vas. Previše vremena za razmišljanje o nekom događaju ili situaciji dovest će do konfuzije i loših odluka. Fokusirajte se na ono što drugi očekuju od vas i kako da brzo i uz minimalne troškove zadovoljite svoje zahteve.

BIK

Razmislite o svakoj stvari pre nego što nešto preduzmete. Neko će vam pružiti pogrešne informacije ili utisak ako ne postavite pitanja i ne steknete jasnoću pre nego što nastavite. Preduzmite inicijativu da učinite nešto lepo za sebe.

BLIZANCI

Adresirajte pitanja od značaja pre kraja godine. Osećaćete se bolje kada sve bude na svom mestu. Ne dozvolite da emocionalna situacija preraste u finansijski gubitak. Razjasnite šta je fer i ostavite prošlost iza sebe. Verujte u sebe.

RAK

Ne dozvolite nikome da manipuliše vašim emocijama. Recite šta vam je na umu i saznajte gde se nalazite. Zauzimanje za sebe podići će vaše samopouzdanje i pomoći vam da pronađete bolji put. Iskrenost je put ka novim počecima i boljem načinu života.

LAV

Brinite se o sebi. Smanjite preterano zadovoljstvo i okružite se ljudima koji stavljaju zdravlje i dobrobit na prvo mesto. Nemojte dozvoliti da promena ili izbor koji neko napravi poremeti vaše planove. Obratite pažnju na svoje potrebe i oslobodite se onoga što više ne funkcioniše za vas.

DEVICA

Uživajte u svečanostima. Putujte, umrežavajte se i družite se s nekim koga volite. Obratite pažnju na ponude i sugestije; nešto što čujete privući će vašu pažnju i odvesti vas u pravcu koji nudi pozitivne izglede. Izaberite stil života koji vas čini mirnim.

VAGA

Radite ono što vam se čini ispravnim. Ako dozvolite drugima da vas ubede u suprotno, zažalićete što niste verovali svojim instinktima. Malo manje svega će vam uštedeti novac i smanjiti stres. Ne preuzimajte više nego što možete emocionalno ili finansijski podneti.

ŠKORPIJA

Zadržite svoje misli i planove za sebe. Ne dozvolite nekome da vas ubedi u trošak koji ne možete sebi priuštiti. Koristite maštu kako biste osmislili plan koji je ekonomičan i sigurno će obradovati nekoga koga volite. Romantika je favorizovana.

STRELAC

Ponudite zdrav razum i oslonite se na sebe da biste završili stvari i preoblikovali svoje okruženje ili situaciju u nešto što vas čini srećnim. Pružite ljubaznu gestu starijem prijatelju ili rođaku, a odgovor će vam popraviti raspoloženje.

JARAC

Izaberite put koji obećava udobnost i radost. Usmjerite energiju ka pozitivnim promenama kod kuće i proširite ljubav i strpljenje prema onima koji su manje srećni. Pozitivan stav postaviće pozornicu za topli i ljubazan doživljaj. Lični rast je favorizovan.

VODOLIJA

Održavajte jednostavne planove. Višak je neprijatelj kada se radi o vremenu i novcu. Učinite svaki trenutak važnim tako što ćete se angažovati i činiti ono što možete za one manje srećne. Ne dozvolite da odluke drugih koštaju vas. Ponudite uvid, ne novac.

RIBE

Strpljenje će se isplatiti. Investirajte više vremena i novca u sebe. Ažuriranja i obaveze pomoći će vam da steknete stabilnost i jasnu sliku o tome šta možete postići. Položite poverenje i veru u svoja uverenja i izrazite zahvalnost onima koje volite.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x