DNEVNI HOROSKOP: Rakovi da progovore, Strelčevi da se čuvaju manipulativnih ljudi

Rakovi bi konačno trebalo da progovore o svojim idejama i problemima, Strelčevi da se čuvaju manipulativnih ljudi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.05.2023.


OVAN

Danas nije dan za rešavanje emotivnih problema. Napravite pauzu, smislite dobru strategiju i ništa ne prepuštatjte slučaju. Kada završite taj proces podelite svoj plan sa onima kojima verujete, ali ne očekujte podršku od onih kojima ste nekada pomagali. Usluge često ostaju neuzvraćene.

BIK 

Vreme je da počnete da verujete u sudbinu i da prihvatate stvari  koje  vam se nađu na putu . Jedino tako ćete pronaći odgovarajuće rešenje.Ono što otkrijete promeniće vaš život i značajne odnose. Govorite iz srca, čineći ono što imate da ponudite kristalno jasnim. 

BLIZANCI

Organizujte se i trošite više vremena i novca na učenje i razvoj. Proverite investicije i potražite načine da smanjite režijske troškove. Uzmite ono što možete da podnesete i istražite. Ako preopteretite svoj tanjir, nećete postići svoj cilj. 

RAK 

Dosta je bilo ćutanja. Vreme je da vaše probleme i ideje podelite sa ljudima. Vaš uvid i sposobnost da opustite druge pomoći će kada pokušate da dobijete podršku i pomoć od onih koji imaju nešto da doprinesu. 

LAV

Stalan tempo i obraćanje pažnje na detalje pomoći će vam da završite ono što ste započeli. Ne dozvolite da vam se neko meša u raspored. Pozitivan stav će vam pomoći da taktično rešite osetljivo pitanje. Dajte sve od sebe da zaobiđete nekoga ko traži borbu.

DEVICA 

Prikupite informacije i pripremite se da razgovarate o tome šta vam je važno i sa kim planirate da ostvarite svoje snove. Društveni događaji, konvencije, putovanja i obrazovne aktivnosti pomoći će vam da se povežete sa ljudima koji su od ključnog značaja za postizanje vaših dugoročnih ciljeva.

VAGA

Razdvojite posao i život kod kuće. Nemojte previše trošiti ili preuzimati više nego što možete da podnesete. Očuvanje mira biće u vašem najboljem interesu. Potražite jedinstven način da predstavite ono što imate da ponudite i dobićete korisne povratne informacije. 

ŠKORPIJA

Pokrenite se, organizujte se i drugi že primetiti vaš napor i pokazati interesovanje za vaše planove i napredak. Promenićete kako se osećate u vezi sa partnerstvom i sa kim želite da provedete više vremena radeći zajedno ako više vremena uložite u druge.

STRELAC

Pazite da ne delite osetljive informacije. Uložite svoju energiju u način na koji zarađujete za život i upravljate svojim novcem. Vodite računa o svom zdravlju i emocionalnom blagostanju. Dajte sve od sebe da postignete mir distancirajući se od manipulativnih ljudi i situacija. 

JARAC

Uložite  u ono što najviše volite da radite i dobićete odlične rezultate. Usredsredite se na odnose i zaštitite se od toga da budete primorani na iskušenje i preterano uživanje. Jasno izrazite svoju poziciju i uradite ono što je najbolje za vas. 

VODOLIJA

Očekujte da vam se danas prijatelj ili kolega suprotstave. Budite otvoreni o tome šta želite i idite svojim putem. Potražite bilo koji osnovni problem koji bi mogao ometati vaš napredak i rešite ga se. Iskoristite svoje snage da napredujete i nemojte mešati posao sa zadovoljstvom. 

RIBE 

Dodatna disciplina će vam pomoći da steknete prednost. Budite direktni u vezi sa onim što želite da uradite i primenite promene neophodne da vas usmere u pravom smeru. Događaj koji zahteva fizičku snagu i dobru maštu staviće vas u centar pažnje. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x