DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA NE OKLEVAJU, ŠKORPIJE DA KORISTE INTUICIJU

Rakovi danas ne bi trebao da oklevaju, Škorpije bi trebalo da koriste intuiciju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 04.08.2023.


OVAN

Družite se, ali ne dozvolite da vas iskušenja nadvladaju. Pratite svoje navike i radite ono što vam je prihvatljivo i fizički dostupno. Preterivanje u bilo čemu može pokvariti vaš dan. Stavite lični rast, samopoboljšanje i ljubav na prvo mesto

BIK

Ne mučite se oko stvari koje ne možete promeniti. Pogledajte izvan negativnog i razvijte pozitivnu alternativu koja je u okviru vašeg budžeta. Lični plan će otkriti nešto neočekivano, ostavljajući vam više opcija nego što ste očekivali. Izbegnite izazove koji će se pretvoriti u vašu korist.

BLIZANCI

Naićićete na neobične prepreke u komunikaciji s drugima. Pazite na one koji koriste manipulativne taktike kako bi vas usmerili u pogrešnom pravcu. Ako se ne osećate prijatno, krenite drugim putem. Budite iskreni i zahtevajte isto od drugih.

RAK

Ne oklevajte kada možete postići mnogo. Upotrebite svoju maštu i osmislite jedinstvene načine da se nadmašite i svakoga ko pokuša da preuzme kontrolu. Izađite u prvi plan i pokažite svima šta imate da ponudite.

LAV

Sredite stvari pre nego što neko može prigovoriti ili poremetiti vaše planove. Ne preuzimajte previše obaveza ili ne pravite obećanja koja ne možete ispuniti. Budite snalažljivi, koristite svoju intuiciju i donosite odluke zasnovane na iskustvu i znanju. Uspećete.

DEVICA

Razgovarajte o svojim namerama s osobama koje želite da uključite u svoje planove ili s ekspertima koji vam mogu pomoći da odlučite kako dalje. Nemojte dozvoliti da vas fizičke promene uznemire ili poremete vaše planove. Čuvajte tajne u vezi sa ličnim stvarima i verovanjima.

VAGA

Ne sedite besposleno kada možete nešto promeniti. Neka vaše akcije govore umesto vas i steknite zamah. Budite oprezni i otkrićete ko deli vaša uverenja. Promena planova će vas koštati. Ne dozvolite iskušenjima da vas poraze

ŠKORPIJA

Koristite svoju intuiciju i inteligenciju da se izborite za vođstvenu poziciju. Možete napraviti razliku tako što ćete odabrati pravi put i trasirati pravedan put. Ne verujte svemu što čujete; postavljajte pitanja i držite se činjenica

STRELAC

Radite ono što vas čini srećnim. Ne pratite gomilu niti dozvolite drugima da odlučuju umesto vas. Slušajte, ali se ne upuštajte u nemoguće bitke. Pružite drugima istu slobodu koju očekujete zauzvrat. Jedina osoba koja je odgovorna za vašu sreću ste vi.

JARAC

Nemojte prestajati da verujete u sebe i svoju sposobnost da postignete svoj cilj. Putovanje će biti informativno, a ljudi koje upoznate pružiće vam uvid u mogućnosti koje mogu promeniti način na koji koristite svoje sposobnosti i zarađujete za život.

VODOLIJA

Izaberite najjednostavniji put i stavite sebe na prvo mesto. Ako neko odluči da krene drugim putem, poželite im sreću. Stavite svoje zdravlje, emocionalno blagostanje i aktivnosti i događaje koji vas čine srećnim na prvo mesto.

RIBE

Postavite visoke standarde i držite se svog plana. Razviće se prilika koja je previše dobra da biste je odbili. Napravite potrebne prilagodbe, iskoristite ono što je dostupno i odjurite prema cilju. Prihvatite nove početke i ne osvrćite se unazad.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x