DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA KONTROLIŠU EMOCIJE, RIBE DA IZAĐU MEĐU LJUDE

Rakovi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije, Ribe da izađu među ljude, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 17.07.2023.


OVAN

Odvojite vreme, pregledajte detalje i budite domišljati. Koristite svoju inteligenciju i iskustvo kako biste bili sigurni da vaši postupci nisu uzaludni. Preterivanje će dovesti do posledica koje mogu ometati vašu šansu da postignete svoj cilj. Ništa ne prepuštajte slučaju ili nekom drugom.

BIK

Ulaganje može da vas podigne ili slomi. Obratite svoju dužnu pažnju kako biste osigurali da vaše odluke grade pravičnost i podstiču sigurnu budućnost. Razmotrite mogućnosti i težite savršenstvu. Detalji su važni.

BLIZANCI

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Proverite informacije pre nego što ih prosledite. Držite se svoje reči i obratite pažnju na to gde ide vaš novac. Neka vaš kućni i lični život budu prioriteti. Nežni gest će vas približiti nekome koga volite.

RAK

Kontrolišite svoje emocije. Odbijte da bilo kome date prednost dajući im previše informacija. Zadržite svoj lični život i osećanja za sebe i fokusirajte se na to kako drugi reaguju. Disciplina, naporan rad i strpljenje će utrti put do pobede.

LAV

Ono što kažete može se okrenuti protiv vas. Neka diskusije budu kratke i činjenične. Izbegavajte iskušenja. Ponovo procenite ponudu koja može uticati na vašu poziciju, reputaciju ili način života. Stavite sebe na prvo mesto, a svoj novac i imovinu na sigurno mesto.

DEVICA

Maksimizirajte svoje planove i ne stajte dok ne postignete svoj cilj. Vreme je da donesete pozitivne promene i proširite svoju ponudu. Putovanje će izazvati vaše interesovanje za grananje u pravcu koji nudi veće mogućnosti.

VAGA

Zadržite svoje misli i osećanja za sebe. Obratite pažnju na to šta se dešava oko vas i kako možete doprineti nečemu pozitivnom. Vaši postupci će odrediti šta ćete dobiti zauzvrat. Učešće i prijemčiv stav privući će nekoga ko je zainteresovan.

ŠKORPIJA

Oslonite se na svoju intuiciju za vođstvo. Slušajte i posmatrajte, i znaćete kako da sačuvate mir. Ponovo procenite svoju situaciju i način života, a zatim prilagodite ono što više nije od koristi. Disciplina, entuzijazam i naporan rad će utrti put do pobede.

STRELAC

Ne ljutite se; idite dalje. Kontrolišite situacije umesto da dozvolite nekome da uđe, poremetite vam dan i uzimajte vas zdravo za gotovo. Kada ste u nedoumici, istražite i odlučite šta je najbolje za vas. Lični rast je očigledan ako sledite svoje srce.

JARAC

Zabavljajte prijatelje i porodicu i razgovarajte o promenama koje želite da napravite, a koje će vam pomoći da uštedite za nešto čime zaista želite da se bavite. Neobična investicija koja podstiče promenu načina života privući će vašu pažnju. Odmerite prednosti i nedostatke

VODOLIJA

Previše svega će vas unazaditi. Sistematski pristup životu, ljubavi i sreći će vas držati na pravom putu. Otvorena diskusija sa stručnjakom ili nekim vama bliskim pomoći će vam da osmislite plan koji će svima odgovarati

RIBE

Kada prilika pokuca, otvorite vrata. Obratite posebnu pažnju na novčana pitanja i ulaganja koja vam mogu promeniti život i približiti vas ostvarenju snova. Društveni događaji su favorizovani i dovešće do korisnog upoznavanja.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x