DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA ČITAJU IZMEĐU REDOVA, JARČEVI DA STAVE OSEĆANJA PO STRANI

Rakovi bi danas trebalo da čitaju između redova, Jarčevi da stave osećanja po strani, a ašta vama poručuju zvezde proverite u horoskpu za 16.05.2023.

OVAN 

Suočite se direktno sa emocionalnim neskladom. Prilagođavanja koja napravite trebalo bi da vam uštede novac i oslobodite vreme da pratite svoje srce. Očistite svoj život od trauma i odnosa koji vas vuku na dole. Volite i poštujte sebe. 

BIK 

Pogledajte mogućnosti, budite praktični i dajte sebi priliku da usavršite potrebne veštine da biste nastavili. Preuzmite kontrolu nad svojim životom i planirajte svoje putovanje kako biste zadovoljili svoje potrebe. Lepa reč ili gest će se isplatiti. 

BLIZANCI

Neočekivani potez koji napravite će vam se vratiti. Imajte rezervni plan u slučaju da neko odustane od dogovora. Biti nezavisan je u vašem najboljem interesu, posebno ako ne možete da verujete drugima da rade kako kažu. 

RAK 

Pomaganje drugima je za divljenje, ali je takođe lako iskoristiti ako niste pažljivi. Čitajte između redova, postavljajte pitanja, saznajte šta drugi očekuju od vas i razjasnite šta ste spremni da doprinesete. Romantika će vam poboljšati život. 

LAV 

Pojednostavite svoj život. Budite direktni, iskreni i praktični. Zdrav razum će dovesti do mogućnosti, a ne do uzvišenih ideja kojima nedostaju fizički dokazi. Promenite ono što je neophodno i ne trošite više nego što možete da priuštite. Izaberite znanje i iskustvo umesto prečica. DEVICA 

Stavite energiju iza svojih ideja i dogodiće se pozitivna promena. Budite otvoreni za predloge i naučite nove tehnike da biste bili u toku sa mogućnostima. Fokusirajte se na sigurnost i stabilizaciju vašeg ličnog i profesionalnog života. Romantika je favorizovana. 

VAGA 

Usporite, sakupite činjenice i budite pažljivi.Ne dozvolite da vaše emocije odlučuju kada će vam zdrav razum i praktičnost bolje poslužiti. Napravite pristupačna poboljšanja doma koja možete sami da uradite. Iskoristite svoju energiju da izgradite bolji život i bezbednije okruženje. 

ŠKORPIJA 

Prestanite da se klatite i primenite svoje misli i ideje. Potražite prilike koje će vam omogućiti da se osećate sigurnije u pogledu svoje budućnosti. Budite direktni i spremni za improvizaciju i sami uradite posao. Učite u hodu i steći ćete poštovanje i nagrade. 

STRELAC 

Navedite šta ste spremni da ponudite drugima i koliko ste spremni da potrošite. Uključite se u događaje koji vam gode i doprinesite što je moguće bez narušavanja vašeg životnog stila. Vodite računa o investicijama, imovini i odgovornostima. 

JARAC 

Stavite emocije na policu i vodite računa o ličnim poslovima. Usredsredite se na dom i na ono što možete da uradite da smanjite svoje troškove ili učinite svoje okruženje prijatnijim. Procenite odnose i dajte sve od sebe da ublažite stres i stabilizujete svoj život. 

VODOLIJA

Odredite šta najviše volite da radite i kako možete da unesete novac da biste ostvarili poziciju koja ispunjava vaše kriterijume. Izbegavajte razgovore sa ljudima koji nisu pouzdani. Ne dozvolite da bilo šta ugrozi vaše emocionalno ili fizičko blagostanje. Koristite zdrav razum. 

RIBE

Trudite se da stvari završite i ispunite svoja obećanja. Slušajte, pravite kompromise i prijavite se za događaje koji će vam pomoći da osigurate svoju poziciju i održite svoj životni stil. Izaberite mir i ljubav umesto haosa i razdora. Pokrenite promenu. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x