DNEVNI HOROSKOP: RAKOVI DA ISTRAŽE MOGUĆNOSTI, RIBE DA VERUJU SVOJOJ INTUICIJI

Rakovi bi trebalo da istraže mogućnosti, Ribe da veruju svojoj intuiciji, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.08.2023. godinu.

OVAN

Zaobiđi osećaj samosažaljenja ili preuzimanje tereta koji ti ne pripadaju. Usmeri se na ono što možeš učiniti da se poboljšaš i unaprediš svoj položaj. Ništa ne prepuštaj slučaju ili nekome drugom. Iskrenost je neophodna kako bi postigao najbolji ishod.

BIK

Ostani tamo gde se osećaš udobno i postići ćete više. Preuzimanje previše obaveza ili dozvoljavanje iskušenjima da preuzmu kontrolu će te vratiti unazad. Mudro odaberi svoju akciju na osnovu svojih potreba. Budi pametan i usmeri svoju energiju tamo gde je najvažnija.

BLIZANCI

Zaštiti svoj ugled i svoju imovinu. Idi direktno izvoru kako bi dobio činjenice koje podržavaju tvoje planove. Ne dozvoli da te zavara glasina ili oni koji pokušavaju da se mešaju u tvoje ciljeve. Posveti vreme poboljšanju svog doma prema svojim potrebama.

RAK

Istražuj mogućnosti i koristi svoj talenat da osvežiš svoje okruženje i učiniš sebi udobnim. Podeli svoje namere sa nekim koga želiš da ti se pridruži na tvom putovanju. Stvori prilike prema svojim specifikacijama i eliminiši ono što više ne trebaš.

LAV

Ne uzimaj ništa i nikoga zdravo za gotovo. Posveti pažnju i pravi promene i odluke koje će ti pomoći da napreduješ koristeći svoju intuiciju, veštine i odlučnost. Usmeri svoju energiju tamo gde je najvažnija i proširi svoje vidike, i otkrićeš koliko moći generišeš.

DEVICA

Uživaj u iskrenom razgovoru sa nekim bliskim i reši nerešene probleme koji bi te mogli sprečiti da postigneš svoje ciljeve. Ostavi svoje opcije otvorenim i pusti svoju intuiciju da ti pokaže put. Optimističan stav vodi pozitivnim promenama.

VAGA

Uzmi odmor i uradi nešto što te privlači. Posveti pažnju tome kako izgledaš i kako se osećaš i šta možeš uraditi da poboljšaš svoj život, izgled i izglede. Ne živi u prošlosti ili se ne drži nečega što ti više ne pripada.

ŠKORPIJA

Izaberi put ka učenju ili verifikaciji nečega što ti može pomoći da poboljšaš svoj život ili odnose sa drugima. Ne iskušavaj svoju sreću kada se suočavaš sa izazovima vezanim za zdravlje ili fizičke izazove. Budi inteligentan, precizan i spremno iskoristi prilike.

STRELAC

Prisustvuj okupljanju, ponovo se poveži sa osobom koju si nekad poznavao ili napravi izlet ili šetnju niz uspomene. Učini svoje prisustvo primetnim na događajima ili takmičenjima tako što ćeš pokazati ljubaznost prema drugima. Odbij da poveruješ u lažne informacije ili manipulativne načine.

JARAC

Pusti svoj um da luta i emocije da isplivaju na površinu. Podeli svoje misli i osećanja i napravi planove sa osobom sa kojom želiš provesti više vremena, ali ne plaćaj za tuđe greške ili pokušavaj da kupiš naklonost. Izbegavaj zajedničke račune i deljenje troškova.

VODOLIJA

Drži oko na prijateljima, rodbini i komšijama i odbij da te komplimenti hrane ego ili te postave u poziciju da te neko iskoristi. Zaštiti svoju imovinu i ugled i reci ne iskušenjima i skupim ili nepotrebnim promenama.

RIBE

Ne budi namćor. Koristi svoju maštu i budi spreman da se pridružiš zabavi. Testiraj svoje veštine i intelekt i zadivi sve svojom duhovitošću. Iskoristi svaku priliku koja obećava pozitivne promene i jedinstvenu avanturu. Veruj svojoj intuiciji.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x