Dnevni horoskop: Rak kupuje poklon, Lav nervozan zbog šefa...

Ovan očekuje novac, Bik pozajmljuje, Blizanci rade sa omladinom, Rak kupuje poklon, Lav nervozan zboh šefa, Vaga menja kolektiv, novo nešto za Škorpiju, Strelac ima dobar dan, Vodolija pod pritiskom, Ribe jakog imuniteta. Ovo je dnevni horoskop portala iBalkan.net za 11. 01. 2024. godine.


Ovan

Posao: Moguće je da vas tokom ovog dana očekuje izvesno usporavanje, što zbog vaših a većim delom zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Što zbog poslovne okupiranosti, što zbog nekih finansijskih briga, tek neće vam danas prioritet biti ljubavna sfera.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Nemojte se demoralisati ukoliko vam neki planovi propadnu, tek vas očekuje obilje novih mogućnosti.

Ljubav: Moguće je da vas očekuju ljubomorni komentari sa druge strane, pa će vam biti potrebno dosta živaca da sve nekako izgladite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ukoliko dođe do naglog povećanja obima posla, i nekih zahtevnih situacija podrazumeva se da zatražite i prihvatite pomoć od najbližih saradnika.

Ljubav: Pokažite spremnost na kompromis kada su vaši zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća.

Rak

Posao: Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost u vašem poslovnom okruženju. Budite strpljivi.

Ljubav: Ukoliko postoje i najmanje nesuglasice ili nerešena pitanja vašeg partnerskog odnosa, evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste, ili bolje razumete greške druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Budite taktični u komunikaciji sa autoritetima ispoštujte ih maksimalno moguće, iako se po nekim pitanjima ne slažete u potpunosti u ovom trenutku.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Devica

Posao: Astrološki aspekti najavljuju otvaranje novih poslovnih mogućnosti za većinu Devica, a mnogi bi mogli dobiti priliku da učestvuju u nekim procesima reorganizacije.

Ljubav: Posebno lep dan mogli bi da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Jačajte imunitet.


Vaga

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Vagama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez nervoze, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Nije loš dan da se posvetite dešavanjima na ljubavnom planu. Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi, mogao bi da unese dodatno dobro raspoloženje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju, ili da dopustite da vas unervoze i čine da reagujete ishitreno.

Ljubav: Mogli biste da očekujete jedan od uspešnijih dana u sferi ljubavi, samo pod uslovom da preuzmete inicijativu i tako pokrenete ciklus novih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Obaveza nikad više, budite racionalni, ne započinjite sa novim dok prethodno ne završite sa starim jer samo tako imate realne šanse da sve izgurate bez većih poteškoća.

Ljubav: Bilo bi lepo da relaksirano provedete dan u sferi ljubavi. Opustite se i uživajte u razmeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Napravite plan i organizujete se na najbolji mogući način. Morate odrediti šta je prioritetno i usmeriti se samo na tu oblast, jer rasplinutost na više strana neće doneti rezultate.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, imate sve moguće predispozicije za zadovoljstvo, za dobra i kvalitetna nova poznanstva, za nove i stare ljubavne početke. Na vama je izbor.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Možete računati da će vam tokom ovog dana non stop iskakati neki sitniji i krupniji problemi naročito u komunikaciji sa nadređenima ali i saradnicima.

Ljubav: Suzdržite se od kritika i povišenih tonova, pokažite malo više strpljenja i razumevanja i za potrebe druge strane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Malo konfuzije su već napravljene precizne planove može Ribama danas uneti neko od saradnika. Pokušajte da ne ulazite u bespotrebne rasprave.

Ljubav: Slobodne Ribe, u periodu ste kada zračite i svakako privlačite poglede suprotnog pola. Danas biste mogli da očekujete bar jedno zanimljivo novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x