DNEVNI HOROSKOP: PRED BIKOVIMA SJAJNA PRILIKA, PRED VODOLIJAMA VREME PROMENA

Pred Bikovima je sjajna prilika, a pred Vodolijama vreme promena, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 27.12.2023.OVAN

Razmišljajte krupno, ali smanjite troškove i sve promene koje pravite svedete na minimum. Gledanje šire slike će vam omogućiti da eliminišete sve što nije neophodno. Ne osvrćite se unazad; izgraditi čvrstu osnovu za svetliju budućnost.

BIK

Prilika je bliža nego što mislite. Prihvatite ponude koje vam dolaze i otkrićete talente i veštine za koje niste znali da ih imate. Ulazite u novu godinu i vreme je da se bavite novim i poboljšanim.

BLIZANAC

Krenite u pravcu koji vam ide u prilog umesto da dozvolite nekom drugom da ubire nagrade koje vi zaslužujete. Ne dozvolite drugima da se igraju sa vašim emocijama ili učine da se osećate nesigurno. Postavite tempo, idite na glavni put i radite svoje.

RAK

Iznesite svoje misli i namere. Nemojte se plašiti da ponudite nešto jedinstveno. Obratite se nekome sa kim znate da dobro radite i zajedno ćete osmisliti uzbudljiv način da iskoristite svoje veštine i talente. Ne pristajajte na manje.

LAV

Ništa ne prepuštajte slučaju. Obratite dužnu pažnju i otkrićete kako da ponudite svoje usluge ili pomoć, a da vas ne uzmu zdravo za gotovo. Nemojte se osećati obaveznim da budete deo tuđeg sna. Imate svoje želje i potrebe koje treba ispuniti.

DEVICA

Ništa ne prepuštajte slučaju. Uradite svoju dužnu pažnju i otkrićete kako da ponudite svoje usluge ili pomoć, a da se ne uzimate zdravo za gotovo. Nemojte se osećati obaveznim da budete deo tuđeg sna. Imate svoje želje i potrebe koje treba ispuniti.

VAGA

Držite se svog rasporeda, završite ono što ste započeli i ignorišite svakoga ko vam smeta ili ometa vaš napredak. Vaše su prednosti svestranost, pravednost i disciplina i toga se držite na putu ka uspehu.

ŠKORPIJA

Pobrinite se za obaveze i pređite na prijatne zabave. Kupovina će otkriti predmet ili afirmaciju koja će oblikovati vaš imidž i učiniti da se osećate bolje. Vreme je da počnete da radite na promenama koje želite novoj godini.

STRELAC

Prestanite da brinete; prihvatite da radite nešto konstruktivno i to će vam olakšati um i učiniti da se osećate prijatno pred novu godinu. Što manje zadataka i loših emocija prenesete u novu godinu, lakše ćete ostvariti želju svog srca. Recite ne manipulativnim ljudima.

JARAC

Izbegavajte neuspehe, ostanite u svojoj traci i radite ono što vas čini srećnim. Ako dozvolite drugima da poremete vaše planove, nećete ispuniti svoja očekivanja. Držite se svojih ciljeva. Uložite više vremena i energije u život, ljubav i lično zadovoljstvo.

VODOLIJA

Usvojite promenu zato što je to ono što želite, a ne zbog pritiska drugih na vas. Odredite svoje životne aranžmane i naći ćete alternativu koja je pogodnija za ono što želite da postignete ove godine

RIBE

Organizujte se i pripremite se za ostvarenje svojih snova. Obratite se ljudima sa kojima volite da radite i postavite raspored koji odgovara svima. Pozitivna promena koju podržavate imaće efekte na vas i vašu zajednicu. Lična korist izgleda obećavajuće.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x