DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA SE OPUSTE, RAKOVI DA PODELE OSEĆANJA

Vreme je da se Ovnovi opuste, Rakovi da podele svoja prava osećanja, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 21.04.2023.


OVAN
Opustite se; uravnotežen način života će podstaći uspeh. Steći ćete poštovanje i prijateljstvo ako pomešate posao sa zadovoljstvom. Romantika se podstiče, a vreme provedeno sa nekim posebnim će poboljšati vašu vezu


BIK
Zauzmite pristup sa strpljenjem, ali budite sigurni da ste potpuno spremni da napravite potez kada za to dođe vreme. Ne dozvolite da vas emocije ili ljubav prema nekome nateraju da učinite nešto što ne biste radili u normalnim okolnostima.

BLIZANCI
Uznemirenost neće rešiti probleme, ali odabir onoga što vam se čini prijatnim usmeriće vas u pravom smeru. Održavajte disciplinovan stav i jaku radnu etiku; vaši napori će se isticati. Neka vaša kreativnost zablista i vodi ka novim počecima.

RAK
Podelite svoja prava osećanja i prilagodite svaku situaciju koja ne odgovara vašem životnom stilu. Razmišljajte izvan okvira i osmislićete plan koji će vam pomoći da napredujete bez preuzimanja rizika. Ne preterujte emocionalno, finansijski ili fizički.

LAV
Sve smatrajte blagoslovom i tražite dobro u svima pre nego što planirate. Znati sa čime se borite pomoći će vam da nadoknadite ono što može poći naopako. Pre nego što odlučite da učestvujete, progovorite o finansijskim pitanjima, i zajedničkim troškovima.

DEVICA
Brzo ćete se razbesneti ako dozvolite da vas sitnice izbacuju iz takta. Odvojite trenutak da saberete svoje misli i osećanja pre nego što napravite potez. Zaštitite od zdravstvenih rizika, povreda i problema sa autoritetima neka va budu prioritet. Čuvajte svoju reputaciju.

VAGA
Budite otvoreni prema tome kako se osećate i šta želite, i zadobićete poverenje i poštovanje ljudi koji dele zajedničke interese. Izgradite jake temelje i učinićete razliku u svojoj zajednici, porodici ili na poslu.

ŠKORPIJA
Sagledajte šta se dešava oko vas i donesite odluku šta ćete dalje. Naučite kroz posmatranje i istražite svoje mogućnosti pre nego što napravite korak. Neočekivana odluka koju neko donese ostaviće vas zbunjenim. Ne plašite se da krenete drugim putem.

STRELAC
Budite prvi koji će povući korak. Spremite se i prizovite uspeh i ne dozvolite da bilo ko odgovara umesto vas. Izložite svoje ideje i odlučite da ostvarite svoje snove. Akcija vodi ka moći i novim mogućnostima.

JARAC
Razmotrite šta je moguće i ostvarite to. Uložite vreme i novac u nešto značajno što možete podeliti sa nekim koga volite. Ako ignorišete signale koje vam neko šalje, uslediće razočaranje. Vodite računa o tome šta drugi žele.

VODOLIJA
Ne dozvolite da bes savlada kada je potrebna akcija. Otvoreno iznesite svoj slučaj, igrajte pošteno i dajte svima priliku da kažu šta misle. Radite zajedno sa drugima na donošenju zajedničke odluke i dobre stvari će se desiti. Prednost se daje samousavršavanju i romantici.

RIBE
Možete se zabaviti i bez preterivanja. Okružite se ljudima koji doprinose vašim planovima, a da vas ne dovode u kompromitujuću poziciju. Ne sudite šta drugi rade; pogledajte još jednom i nači čete zajednički jezik. Izaberite mir umesto haosa. 

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x