DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA PLANIRAJU ZABAVU, DEVICE DA NE BUDU BRZOPLETE

Ovnovi bi danas trebalo da planiraju nešto zabavno za sebe, Device da obrate pažnju na svoji brzopletost, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.07.2023.


OVAN

Planiraj nešto zabavno ili fizički izazovno i daj sve od sebe. Uskladi se sa ritmom i smisli strategiju koja će te približiti tvom srećnom mestu. Donosi odluke zasnovane na svojim potrebama, a ne na pritiscima drugih. Romantika je naklonjena.

BIK

Odaberi lični razvoj umesto menjanja drugih. Doslednost će osvojiti one koji još nisu odlučili. Neka tvoje delovanje govori umesto tebe; rezultati će biti tvoja preporuka. Nepotrebne promene nisu u tvom interesu. Održavaj postojeće ili štedi umesto da gomilaš nepotrebne stvari.

BLIZANCI

Nemoj se uzbuđivati. Neko će pokušati da te zaseni, ali ostajanje smiren i upotreba inteligentnih taktika će biti najbolji način da sačuvaš svoju integritet i položaj. Budi mir u oluji. Romantika i samopoboljšanje su na dohvat ruke.

RAK

Preuzmi inicijativu, budi snalažljiv i osmisli plan pre nego što kreneš u sledeće nastojanje. Priprema će ti umiriti um i učiniti sve što radiš prijatnijim. Okruži se odgovornim i snalažljivim ljudima i uživaj u onome što ti život nudi.

LAV

Budi slobodouman, ali u okviru budžeta. Nemoj da podlegneš iskušenjima, a biće ih danas na pretek. Koristi svoju maštu da smisliš plan koji će ti pružiti potrebni podsticaj i snalažljivost da se držiš svojih ciljeva. Romantika je na vratima.

DEVICA

Ne deluj brzopleto. Vreme je na tvojoj strani, a prilike idu tvojim putem. Prihvati promene koje te čine sigurnim i punim samopouzdanja da se brineš o svojim obavezama i radiš ono što te čini srećnim.

VAGA

Pitaj stručnjaka i naći ćeš način da prevaziđeš sve što ti stoji na putu. Prati svoje troškove i temeljno preispitaj svaki detalj pre nego što se složiš sa nekim potezom. Budi u toku sa zdravstvenim pitanjima koja mogu uticati na tvoju produktivnost ili performanse.

ŠKORPIJA

Trebaće ti neka prednost da dostigneš svoj cilj. Posmatraj šta drugi rade i govore, i istakni pitanja koja će ti pomoći da imaš prednost pri pokušaju da postigneš svoj cilj. Nemoj se plašiti da radiš stvari drugačije ili da budeš kontroverzan kada je reč o zajedničkim poduhvatima.

STRELAC

Demonstrativan pristup životu će privući pozitivnu pažnju i pružiti ti platformu koja ti je potrebna da predstaviš svoje planove. Pomoć koju dobiješ će ti pomoći da odlučiš šta je izvodljivo. Investicija će pružiti veću finansijsku pokretljivost i lični rast, a romansa izgleda obećavajuće.

JARAC

Sredi stvari koje ti nisu rešene i pripremi se da ti život bude lakši. Usmeri svoje ciljeve prema onome što želiš i učini sve što je potrebno da stigneš do svog odredišta. Poveži se sa jedinstvenim pojedincima koji imaju uvid u buduće trendove i dugoročne investicije. Nastupaj sa samopouzdanjem.

VODOLIJA

Usmeri više energije na prevazilaženje uobičajenih dužnosti. Odstupi od onih koji se takmiče s tobom. Postavi visoke standarde i zaobiđi sve one koji nisu spremni da se priključe; ako zaspiš, izgubićeš priliku. Ostavi svoj trag i nemoj se osvrtati.

RIBE

Posvećenost, vernost i inteligencija će te odvesti do prilika i pozitivnih promena. Fokusiraj se na ono što želiš i budi stabilan; rezultat će biti tamo gde želiš da budeš. Usredsredi se na ono što želiš i iskoristi trenutak.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x