DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA OBUZDAJU EMOCIJE, STRELČEVI DA SE ČUVAJU OBMANE

Ovnovi bi danas trebalo da se potrude da emocije drže pod kontrolom, strelčevi da se sačuvaju obmane, a šta vama poručju zvezde proverite u horoskopu za 08.05.2023.

OVAN

Prevara je očigledna. Obuzdajte svoje emocije i proverite informacije pre nego što nastavite. Najbolji način da iskoristite priliku je da prepoznate svaki aspekt mogućnosti. Budite temeljni i nećete biti razočarani. Zaštitite od bolesti ili povreda. 

BIK

Ponosite se svojim radom; uslediće priznanje. Učestvujte i nagrade će nadmašiti svaku žrtvu koju napravite. Komunikacija će poboljšati ljubav. Koristite svoju maštu da biste doneli pozitivne promene. Prilagođavanje vašeg životnog aranžmana će vam uštedeti novac. 

BLIZANCI

Dobro razmislite pre nego što se obavežete; komplimenti koje dobijete motivisaće vas  da uradite nešto što što verovatno ne bi trebalo. Usredsredite se na učenje i pronalaženje prilika koje neće ugroziti vaš integritet. Idite direktno na izvor ako želite istinite informacije. 

RAK

Ne rizikujte; zaštitite se od bolesti i povreda. Koncentrišite se na ono što treba da naučite da biste se pokrenuli u pravcu koji vas zanima. Nađite se sa ljudima koji dele vaša interesovanja i mogu da vam ponude bolji uvid. Romantika će poboljšati značajnu vezu. 

LAV

Prilika je vredna truda samo ako možete da je iskoristite u svoju korist. Nemojte se truditi oko nečega što vas upućuje u pogrešnom pravcu. Put koji vodi ka završetku je onaj koji će vam najbolje poslužiti. Uvod izgleda obećavajuće. 

DEVICA

Bićete vredni preporuke ako se držite osnova i pomažete drugima. Podelite svoju viziju sa kolegama i prijateljima  iznesite svoje ideje u prvi plan. Ne pristajajte na ništa manje od savršenstva. Proslavite sa nekim koga volite. 

VAGA 

Vodite računa o kućnim troškovima. Strogi budžet će vam pomoći da izbegnete dugove i da uštedite. Istaknite šta očekujete da dobijete i napravite plan koji će vam pomoći da postignete svoj cilj. Prilika zahteva strpljenje i minimalistički stav. 

ŠKORPIJA 

Verujte u ono i kome znate, i naći ćete put koji vodi do vašeg srećnog mesta. Ne bežite od partnerstva, posvećenosti ili ulaganja u sebe ili svoje okruženje. Ljubav je u zvezdama, a putovanja i učenje su favorizovani. 

STRELAC

Ne verujte svemu što čujete. Neko će želeti da vas obmane. Emocionalna situacija će vas ostaviti na gubitku. Uzdržite se od pristanka na nešto ako se osećate nesigurno ili neprijatno. Verujte svojim instinktima, a ne onome što vam drugi govore.


JARAC

Negujte odnose i učinite svoje okruženje prijatnim i privlačnim. Način na koji se obraćate drugima će odrediti šta ćete dobiti zauzvrat. Budite direktni i neka situacije budu jednostavne i pristupačne i izbeći ćete greške i mešanje. Projekat samopoboljšanja će povećati vašu privlačnost. 

VODOLIJA 

Sada nije vreme da se svađate ili da dozvolite da vam se drugi mešaju u planove. Disciplinovan stav će vam pomoći da težite zdravijem načinu života. Radite ka svom cilju; uložite više energije i mašte u način na koji zarađujete za život. 

RIBE 

Imate prst na pulsu; sada entuzijastično napred, i dobićete ono što očekujete. Dodatna disciplina će vam pomoći da se držite programa koji su usmereni ka zdravom, živopisnom načinu života. Lični susret će zahtevati zdrav razum. Nastavite sa oprezom. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x