DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA NE BESNE, RAKOVI DA DAJU DA BI DOBILI

Ovnovi bi danas trebalo da suzbiju bes, Rakovi da daju da bi dobili, a šta vama poručuju planete proverite u horoskopu za 20.04.2023.OVAN
Bes je gubljenje vremena. Procenite situaciju, promenite ono što vam se ne sviđa i pređite na nešto zabavnije, pre nego na nešto otežavajuće. Promena izgleda može zvučati primamljivo, ali pre nego što počnete, razmislite o svojim motivima.

BIK
Bićete željni da preuzmete odgovornost i uradite stvari na svoj način. Postavite standarde, pozovite ljude u koje imate poverenja da rade stvari u skladu sa vašim uputstvima i ne izlažite se situacijama koje mogu izazvati fizička ili finansijska ograničenja. Dovoljno se odmorite.

BLIZANCI
Oslonite se na ono što i koga znate da će vas nositi kroz turbulentna vremena. Zadržite svoje misli i namere za sebe i izbegavajte nadređenog koji vam zadaje probleme. Prijavite se za kurs koji će proširiti vašu svest i vaše veštine.

RAK
Ponudite svoju stručnost onima kojima je potrebna, a nagrade će nadmašiti vaša očekivanja. Vaš nagon, pažnja na detalje i kreativni doprinos učiniće druge pohlepnima za više. Stavite sebe na prvo mesto i znajte kada da bezumne zadatke prepustite drugima.

LAV
Pažljivo pogledajte šta drugi rade i kako reaguju. Uzdržan pristup kada razgovarate o novčanim stvarima podstaći će dobre rezultate. Ponudite podsticaje, ali ne ostavljajte sebe da plaćate račun ili da vam nedostaje novca zbog velikodušnosti.

DEVICA
Bićete otvoreni za nove koncepte i spremni da naučite nešto novo. Razgovarajte sa stručnjakom ako vas nešto zbuni. Prebrzo preuzimanje će biti skupo i stresno. Zaštitite svoju reputaciju; obećavajte samo ono što je moguće.

VAGA
Ne gubite iz vida budžet. Pažljivo pratite svoj novac, zdravlje i ugovore da biste sveli na minimum greške, konfuziju i gubitak. Ponuda neće biti tako dobra kao što vas neko navodi da verujete. Postavljajte pitanja ako sumnjate.

ŠKORPIJA
Procenite svoju situaciju i pratite svoje planove. Ne oklevajte da dozvolite da vas neko uspori. Ostanite fokusirani na ono što želite i brzo se prilagodite promenama koje napravite. Promena u vašim životnim aranžmanima doprineće vašoj bezbednosti.

STRELAC
Ne dozvolite da vas ponos dovede u ranjiv položaj. Slušajte i složite se samo sa onim što je izvodljivo. Usredsredite se na samousavršavanje i stvari koje možete sami da rešite. Ne obavezujte se na nešto ili nekoga, ili obećavajte da ćete izbeći sukob; Kaži ne.

JARAC
Održavanje jednostavnog načina života olakšaće vam da ispunite svoja očekivanja. Ključ za sreću je da zarađujete za život radeći nešto u čemu uživate i da iskoristite vreme zastoja da uradite više sa onima koje volite.

VODOLIJA
Previše informacija će izazvati trzavice sa nekim od koga najmanje očekujete. Nemojte iznositi svoje planove dok ne razradite sve nedostatke i ne budete imali nešto da ponudite onima koji su vam potrebni da dovršite svoje planove.

RIBE
Imate volan i zeleno svetlo da preuzmete vođstvo. Zabavite druge svojom vizijom i vidite ko želi da se pridruži. Ne uzimajte u obzir one koji se kolebaju oko toga da li da se pridruže vašem timu; uzmite one spremne da se obave. 

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x