DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA GRADE SAMOPOUZDANJE, DEVICE DA KAŽU ŠTA IM JE NA UMU

Ovnovi bi trebalo da grade svoje samopouzdanje, Device da kažu šta im je na umu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 08.08.2023.


OVAN

Učinite nešto što će vas osvežiti ili vam pomoći da izgradite samopouzdanje. Vežba čini savršenstvo i kada jednom izaberete kurs akcije, biće vam lakše da gledate napred umesto da živite u prošlosti. Prepoznajte svoje veštine i dodajte kvalifikacije. 

BIK

Držite se stvari i novca u novčaniku. Preterana reakcija ili loše ponašanje će vas koštati. Upotrebite svoju inteligenciju, hrabrost i snagu karaktera, i izbeći ćete grešku. Kontrolišite emocije i obezbedite svoj položaj.

BLIZANCI

Morate se tiho kretati kroz situacije. Sprovodite namere sa izdržljivošću i veštinom. Vaše akcije će se istaknuti, postavljajući vas za veće i bolje stvari. Verujte sebi i drugi će verovati u vas. Lična korist i samopoboljšanje su očigledni.

RAK

Slušajte svoje srce, a ne nekoga ko pokušava da vam promeni mišljenje ili iskoristi vas. Ustanite u svoju odbranu i povežite se sa onima koji imaju nešto vredno da doprinesu vašem cilju. Učite iz iskustva i prilike će doći.

LAV

Sredite stvari koje mogu potencijalno da vas vrate unazad. Ponovo razmislite o svom načinu života i više obratite pažnju na to kako se predstavljate drugima. Budite vođa i odvratite svakoga ko pokušava da vas izbaci iz igre. 

DEVICA

Recite šta vam je na umu, postavljajte pitanja i zaštitite se od prevare. Detaljno objasnite SVE, ali nemojte davati obećanja koja ne možete ispuniti. Promena koja poboljšava vaše zdravlje i emocionalno blagostanje pomoći će vam da se udaljite od iskušenja. Povedite put.

VAGA

Pratite nekoga ko vas može nasmejati, nekog dragog i korisnog kako biste povećali svoju svest o tome kako da učinite svoj život boljim. Obogatite svoj stil života tako što ćete reći ne svemu što pokušava da vas dominira i kontroliše vaše izbore.

ŠKORPIJA

Srešćete uzbudljive ljude, mesta i aktivnosti. Koristite svoju inteligenciju da se samopromovišete i pozitivan preokret će se odviti. Intervjui, osvežavanje vaših veština ili slanje radne biografije uputiće vas u novom i uzbudljivom pravcu.

STRELAC

Ono što radite se računa. Možete pričati koliko god želite, ali ćete zaostati, i vaše veštine i talenti će ostati neiskorišćeni, osim ako ne delujete. Dela govore glasnije od reči; uradite svoj deo i ne osvrćite se unazad.

JARAC

Pregledajte svoje finansije i ugovore i vidite gde stojite. Ne dozvolite da bilo šta istekne ili vas ostavi bez sigurnosne mreže. Potražite investicione prilike, ali ne preuzimajte finansijski teret. Držite život jednostavnim, zdravim i pristupačnim.

VODOLIJA

Prestanite da brinete o odlukama koje drugi donose. Recite ne onima koji pokušavaju da vam troše vreme ili iskoriste ono što im nudite. Neko će koristiti komplimente kako bi vas naveo da preuzmete previše. Negujte svoj odnos i zaštitite svoje srce.

RIBE

Držite se onih koje poznajete i onog u čemu ste najbolji. Odbijte da bilo ko iskoristi vaše finansijske resurse. Igrajte da biste pobedili i koristite svoje veštine na jedinstven način koji cilja na trendove i stavlja vas korak ispred konkurencije.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x