DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI DA DRŽE EMOCIJE POD KONTROLOM, DEVICE DA PREUZMU KONTROLU

Ovnovi bi danas trebalo da drže emocije pod kontrolom, Device da preuzmu kontrolu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.08.2023.


OVAN

Fokusirajte se na svoj cilj i držite emocije pod kontrolom. Odbijte da vas zbuni ono što drugi odluče da urade. Držite se svog plana, obavljajte svoje odgovornosti i koristite svoju maštu i strastveni stav kako biste impresionirali u svemu što radite.

BIK

Nemojte sumnjati u sebe. Prestanite da brinete o onome što drugi rade; osigurajte da dosledno sprovedete svoje planove. Iskoristite svoje iskustvo, znanje i energiju da promenite situacije koje vas usporavaju. Disciplina i naporni rad će doneti neočekivane prilike.

BLIZANCI

Pretvorite svoje ideje u nešto konkretno. Ne oslanjajte se na druge da adekvatno rešavaju vaše brige. Imajte otvoren um i ne dozvolite da vas negativnost nekoga spreči da dosegnete zvezde. Ne dozvolite da vas obuzme bes kada je potrebna akcija.

RAK

Učite iz prošlih grešaka i krenite u budućnost s optimizmom i verom u svoju sposobnost da stvari obavite onako kako želite. Promena će se ispostaviti boljom nego što ste očekivali ako se angažujete i sami nadgledate svaki detalj.

LAV

Izrazite se i učinite ono što je potrebno da rešite nedovršene poslove. Da biste osigurali da je sve u skladu s pravilima, pratite investicije i deljene troškove. Partnerstvo je dobro samo koliko su uključene osobe. Učinite sve što je potrebno da se uskladite s osobom s kojom delite novac, prostor ili vreme.

DEVICA

Preuzmite kontrolu i pokrenite stvari. Pozovite stručnjake da popune sve praznine koje ne možete sami, i vodite stvari na organizovan način kako biste stekli poštovanje i šansu da proširite svoje interese i steknete zamah.

VAGA

Oslanjanje na druge će vas koštati. Učinite šta možete, čak i ako to znači da ćete potrošiti više vremena ili smanjiti svoje planove. Ponovno okupljanje ili događaj daće vam priliku da stupite u kontakt s osobom od vrednosti. Iskoristite svoj šarm da izvučete informacije koje vam mogu pomoći da se istaknete.

ŠKORPIJA

Emotivne situacije će eskalirati ako budete previše glasni. Ne delite svoja osećanja prerano. Saznajte gde se nalaze drugi i razmotrite posledice vaših postupaka pre nego što delujete. Mudro birajte reči i suprotstavljajte se negativnosti prilikom pružanja prilika.

STRELAC

Ono što radite će prevagnuti nad onim što govorite. Ne raspravljajte oko nečega što nije bitno. Ne možete promeniti druge niti gubiti vreme pokušavajući ih ubediti da vide stvari na vači način. Postavite najbolju sliku o sebi, radite svoje i ne osvrtajte se unazad.

JARAC

Nalazite se u boljoj poziciji nego što mislite. Preduzmite neophodne mere, ali nastavite s punom snagom kako biste postigli rezultate koji će vam omogućiti veće i bolje mogućnosti. Emotivno trošenje će vam doneti neuspeh. Ljubav i sreću ne možete kupiti novcem. Istražite mogućnosti.

VODOLIJA

Budite strpljivi, budno posmatrajte i obuzdajte emocije kada komunicirate s saradnicima. Način na koji predstavite svoje namere drugima odrediće ko će vam pomoći. Silovit pritisak neće doneti rezultate, ali nudi incentivi će biti presudni. Promena srca je očigledna.

RIBE

Priprema će napraviti razliku. Napravite neoboriv plan, a ponude koje se pojave će promeniti način na koji idete napred. Razmislite o partnerstvu s nekim ko je dobro povezan, ali prvo uspostavite ko je odgovoran za šta. Dogovoreno stavite na papir.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x