DNEVNI HOROSKOP: OVNOVI BI TREBALO DA PRIPAZE NA REČI, VAGE NA LJUBAVNE ODNOSE

Ovnovi bi danas trebalo da pripaze na reči, Vage na ljubavne odnose, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.05.2023.

OVAN

Stanite pre nego što kažete nešto zbog čega ćete se kajati. Sačekajte svoje vreme i obratite pažnju na to da vodite računa o svojim obavezama umesto da komentarišete šta drugi doprinose. Problemi kod kuće će isplivati na površinu ako preterano reagujete ili dozvolite da vas ljutnja nadvlada. 

BIK

Neka vam dom i porodica budu prioritet. Sprovedite promene koje su isplative i inventivne. Odbijte da vaše emocije nadjačaju zdrav razum. Obratite pažnju na ono što drugi rade i govore kako biste izbegli da vas negativno predstavljaju. Koncentrišite se na ono što želite da postignete. 

BLIZANCI

Prestanite da brinete o tome šta drugi rade i vodite računa o svojim obavezama. Preuzimanje previše ili previše očekivanja od drugih će izazvati anksioznost i svađu sa nekim od vaših kolega. Izbegavajte kontroverze i ne otkrivajte tajne ili lične podatke. 

RAK

Učinite šta možete da pomognete, ali se ne zadužujte u tuđu korist. Budite jasni šta ste spremni da doprinesete pre nego što počnete. Ne dozvolite da se vaš lični život meša u vaše profesionalne obaveze. 

LAV 

Zadržite misli za sebe i ne otkrivajte svoje materijalno stanje. Neko će želeti da vas iskoristi ako ste previše otvoreni po pitanju veza, veština ili novca. Budite dobar slušalac umesto da se hvalite svojim uspehom. Poboljšanje kuće je favorizovano. 

DEVICA 

Ne preuzimajte tuđe dugove i ne delite informacije koje otkrivaju. Fokusirajte se na učenje, putovanja i sastanke koji nude uvid u promene koje se dešavaju u vašoj oblasti i kako najbolje da ažurirate svoje veštine i znanje. Napredak zavisi od vas. 

VAGA

Obratite pažnju na svoje potrebe. Pokupite informacije koje podstiču emocionalni rast. Promena koju želite da napravite kod kuće koštaće više nego što očekujete. Ponovo razmotrite svoje planove i sledite samo ono što možete da priuštite. Izbegavajte intimne i ljubavne odnose na poslu. 

ŠKORPIJA

Preterano trošenje na luksuzne stvari ili voljene osobe dovešće do stresa. Razmislite o podeli troškova sa nekim ko deli vaše vrednosti i poštuje vašu privatnost. Smanjenje troškova će vam dati mir i šansu da više uložite u svoje ciljeve. 

STRELAC

Radite sa nekim ko deli vaše ciljeve, ali nemojte obećavati više nego što možete da ispunite. Iskrenost će vas zaštititi od slanja pogrešne poruke i od toga da platite cenu koju ne možete sebi da priuštite. Ostanite na pravom putu i ​​ispod budžeta. Romantika je favorizovana. 

JARAC

Preuzmite inicijativu i organizujte se. Bavite se promenama koje želite da napravite kod kuće imajući na umu budžet i želju da sami obavite posao. Imajte strpljenja sa partnerima, ali nemojte kompromitovati svoj život ili okolnosti. 

VODOLIJA 

Razgovori će dovesti do eksplozije besa ako ste vi ili neka druga osoba tvrdoglavi ili nasrtljivi. Odredite u svom umu šta želite i smislite kako da postignete svoj cilj bez ometanja drugih. Sami vodite računa o ličnim finansijama, zakonitostima i medicinskim pitanjima. 

RIBE

Čuvajte svoje planove u tajnosti dok sve ne budete na svom mestu. Problem koji se pojavi kod kuće biće rezultat nesporazuma. Kada ste u nedoumici, idite direktno na izvor i razjasnite svoje činjenice. Ne preuzimajte zdravstveni ili finansijski rizik. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x