Dnevni horoskop: Ovan raspoložen, Biku fali opuštanje, Blizanci na dobrom putu

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno na portalu iBalkan.net pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan raspoložen, Biku fali opuštanje, Blizanci na dobrom putu, Rak napet, Lavu fali motivacija, Devica u potrazi za ljubavlju, Vagi treba novi početak, Škorpiji nova ljubav, Strelac opterećen finansijama, Jarac spreman za zabavu, Vodolija zadovoljna, a Ribe frustrirane. Ovo je dnevni horoskop za 15. januar 2024. godine.


OVAN

Energični ste, samouvereni i obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Komunikaciju sa strancima držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo a vaša taktika kojom veličate sebe ne uspeva. Budite pažljivi u saobraćaju.

BIK

Prezadovoljni ste saradnjom sa strancima. Planirate da nastavite saradnju sa njima i na drugim projektima. Emocije su vam proradile. Imate potrebu za intenzivnim druženjem što voljenoj osobi odgovara. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Ukoliko posao ima veze sa uniformom ili građevinom očekuju vas veći problemi i zastoj. Emocije prema partneru su jake i u potpunosti mu se posvećujete. Imate utisak da je ljubav na vrhuncu. Osećate se dobro.

RAK

Upoznajete osobu iz branše koja ostavlja odličan utisak. Nudite joj poslovnu saradnju apsolutno ubeđeni da ćete se dobro slagati. Imate dileme po pitanju veze. Niste sigurni u svoje emocije prema partneru. Pritisak je nestabilan.

LAV

Prilikom poslovnih pregovora postižete uspeh. Uspostavljate saradnju koja će vam omogućiti stabilan priliv finansija. Niste iskreni prema partnerki po pitanju finansija, jer znate da ne bi odobrila vaš trošak. Moguć je bol u leđima.


DEVICA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu. Uspećete da rešite sve probleme koji su vas opterećivali. Polako se rastajete od osobe koju ste jako voleli. Osećate veliku dozu razočarenja. Veoma dobro zdravlje


VAGA

Prilično ste ambiciozni. Željni ste uspeha. Ulažete puno truda i vremena u posao, ali ne uspevate da postignete cilj. Svesni ste da bračni partner ima probleme. Strpljivo čekate da ih reši i da vam se posveti. Čuvajte grlo.

ŠKORPIJA

Imate jako puno obaveza, ali dovoljno energije da ih odradite. Vaš pozitivan stav prema poslu je zarazan. Intuicija vam je proradila i govori vam da partner nije iskren prema vama. Mudro ćutite i pratite ponašanje partnera. Moguća je glavobolja.

STRELAC

Vredni ste i maksimalno skoncentrisani na obaveze. Finansijski dobitak pozitivno utiče na vaš radni elan. Niste u potpunosti zainteresovani za partnerku i njoj je to jasno. Ona se nada da je u pitanju prolazna faza. Zdravlje je dobro.

JARAC

Mogući su problemi na polju komunikacije i administracije. Ako je potrebno da bilo šta potpišete proverite više puta da li je sve jasno formulisano. Emocije prema partnerki su postojane i snažne. Probavni sistem je osjetljiv.

VODOLIJA

Zabrinuti ste i fokusirani na finansije. U očekivanju ste priliva novca. Jedan deo stiže, što donosi olakšanje, dok drugi dio novca kasni. Partner vam pruža podršku i bodri da će finansije biti bolje. Sleduje pad raspoloženja.

RIBE

Samouvereni ste. Uživate u postignutom poslovnom uspehu. Prija vam osećaj da ste svemoćni. Sa puno entuzijazma bacate se na nove obaveze. Vaše misli su usmerene ka bivšem partneru. Očekuje vas nesanica.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x