DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA RAZMISLE ŠTA IH ČINI SREĆNIM, VODOLIJE DA IZBEGAVAJU SVAĐE

Lavovi bi trebalo da razmisle šta ih čini srećnim, vodolije da izbegavaju svađe, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 07.06.2023.

OVAN

Pogledajte činjenice, razmotrite šta je dostupno i idite u pravcu koji vas podstiče da nudite pozitivne predloge umesto kritike. Način na koji pristupate drugima će odrediti šta ćete dobiti zauzvrat. Postavite visoke standarde i zvezdane motive i izbeći ćete mešanje. 


BIK

Govorite, podelite svoje ideje i sastavite raspored koji će vam obezbediti da završite ono što ste započeli. Obratite pažnju na svoje zdravlje i dobrobit i pokažite disciplinu kada postavljate životni standard koji će vam pomoći da održite snagu. 

BLIZANCI

Odvojite trenutak da se prilagodite promenama koje se dešavaju oko vas. Ne verujte nikome ko traži lične podatke. Zaštitite se od ranjivosti i prevara za brzo bogaćenje. Usredsredite se na istinu, prikupite informacije i prepoznajte kada neko pokušava da vas iskoristi. 


RAK

Lična poboljšanja će vam podići raspoloženje. Prepoznajte prednosti dugoročne investicije. Disciplinovan način života će vam pomoći da izbegnete zdravstvene probleme i da budete podložni nepoželjnim pojedincima koji pokušavaju da vas iskoriste. Koristite inteligenciju da nadmudrite svakoga ko vas pritiska da previše trošite. 

LAV

Menjajte se zato što želite, a ne zato što vas neko pritiska. Razmislite šta vas čini srećnim i uključite to u svoju dnevnu rutinu. Odluka je na vama; ne dozvoli nikome da preuzme. Volite ono što jeste i živite život na svoj način. 

DEVICA

Ostavite svoje emocije po strani i disciplinujte se da postignete ono što vam je važno. Odlučite se i posvetite se osobi ili projektu zbog kojeg se osećate kompletno. Učite iz iskustva  pomažući cilju ili nekome kome je potrebna pomoć. 

VAGA

Pogledajte mogućnosti i izaberite onu koja je oslobođena dugova i koja vas ne vezuje za nekoga ko ometa uspeh. Vaša sposobnost da zaobiđete tugu ili kritiku će se poboljšati ako ste verni sebi i naučite da kažete ne. 

ŠKORPIJA 

Malo inspiracije odvešće vas daleko. Uronite u kreativni poduhvat ili otputujte na mesto koje pokreće vašu maštu. Vaše okruženje će uticati na to kako se osećate i reagujete na druge. Izaberite stabilnost i posvećenost umesto iskušenja i ekstravagancije. 

STRELAC

Prepustite se aktivnosti koja vas izaziva da prevaziđete strahove i koja vam pomaže da pronađete svoj pravi poziv. Dodatak ili promena koju napravite kod kuće ohrabriće vas da živite na svoj način. Sreća je rezultat toga što radite ono što je najbolje za vas. 

JARAC

Pojednostavite stvari držeći se onoga što možete sebi da priuštite i ljudi koji su tu da vas podrže. Uložite svoju energiju u poboljšanja doma, zabavu i otkrivanje novih načina da unesete više novca. 

VODOLIJA 

Izbegavajte razgovore sa ljudima koji ne dele vaša uverenja. Svađanje je gubljenje vremena kada biste trebali tražiti prilike družeći se sa ljudima koji isto misle. Lični rast i fizička transformacija su favorizovani. Romantika i druženje su u zvezdama. 

RIBE

Neka se kotrlja. Nemojte oklevati ili dozvoliti da neko drugi napravi prvi korak. Samopouzdanje da sledite svoje srce će rezultirati većim mogućnostima i šansom da promovišete i predstavite ono što imate da ponudite. Finansijska dobit je očigledna. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x