DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA POSTAVE STANDARDE, RIBE DA PRATE SVOJE SRCE

Lavovi bi danas trebalo da postave jasno svoje standarde, Ribe da prate svoje srce, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 22.07.2023.


OVAN

Opustite se i zabavite se, ali ne preterujte kada je u pitanju jelo, piće ili iskušenja, posebno ako ste u okruženju koje uključuje profesionalne veze. Dokažite svoj potencijal delima, a ne praznim obećanjima. Lični rast je favorizovan.

BIK

Mudro koristite svoju energiju. Preuzimanje previše obaveza dovest će vas do toga da skraćujete korake i ostajete kratki sa vremenom. Isplanirajte svoje akcije i sprovedite svoje namere sa energijom, entuzijazmom i svime što je potrebno da biste bili uspešni. Sanjajte veliko, ali budite realni i dostići ćete svoj cilj.

BLIZANCI

Budite metodični u vezi sa promenama koje želite pokrenuti. Ne raspravljajte se i ne dozvolite emocijama da izazovu nestabilnu situaciju koja izmiče kontroli. Disciplina će vam pomoći da se usredsredite na svoje ciljeve i smanjite stres u vezi sa onim što ne možete promeniti.

RAK

Izrazite se i razgovarajte o mogućnostima. Otvorite vrata onima koji traže odgovore i budite dostupni. Pomaganje drugima će vam pružiti uvid u situacije s kojima se suočavate. Putovanje, susreti i učenje nečeg novog su u vašem najboljem interesu.

LAV

Postavite standard umesto da dozvolite drugima da diktiraju vaše dalje postupke. Pogledajte investicije koje zahtevaju disciplinu, ali nude visoke prinose. Iskoristite svoje sposobnosti da prevaziđete prepreke koje stoje između vas i vaših želja. Promena srca je verovatna.

DEVICA

Otvoren um će dovesti do prilika. Razmislite o tome šta vas interesuje i kako to pretvoriti u nešto što će vam omogućiti zaradu. Putovanje, seminari, susreti i druženje će vam pomoći da odlučite kako najbolje iskoristiti svoj dan.

VAGA

Učinite nešto što će napraviti razliku. Sadnja cveća ili drveća, angažovanje u vrednom cilju ili pružanje usluga lokalnoj banci hrane pomoći će planeti i onima kojima je potrebno, a vi ćete se osećati bolje jer doprinosite. Lični rast je favorizovan.

ŠKORPIJA

Krenite informacionim putem i sortirajte podatke koji će osvetliti nešto što želite da istražite. Znanje koje steknete podstaći će vas da se više oslonite na sebe umesto da mislite da slatkorečivi znaju bolje. Ojednostavnite svoj život.

STRELAC

Ne primajte previše k srcu ono što drugi kažu. Istražite i postavite pitanja svakome ko vas pokušava ubediti da uradite nešto što nije u skladu sa vašom savešću. Verujte u sebe i činite ono što je najbolje za vas, vašu zajednicu i planetu.

JARAC

Postavljajte pitanja, slušajte kroz šta drugi prolaze i tražite jednostavne alternative koje će pomoći vama i onima koji se teško snalaze. Osvetlite put onima kojima je teško da vide istinu.

VODOLIJA

Preispitajte svoju strategiju pre nego što preterate ili obećate više nego što možete da ispunite. Više se usredsredite na to kako izgledate i osećate se, i učinite da se oni koje volite osećaju dobro u vezi sa sobom. Izaberite put u budućnost i pustite prošlost.

RIBE

Razvijaćete jedinstvene ideje. Ne dozvolite nikome da vas odvraća od ostvarivanja svojih snova ili da stvari radite drugačije. Verujte svojoj intuiciji i pratite svoje srce; sve će se na kraju posložiti. Volite sebe i činite ono što je najbolje za vas.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x