DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA PAŽLJIVO DONOSE ODLUKE, VODOLIJE DA SAČEKAJU SVOJE VREME

Lavovi bi danas trebalo pažljivo da donose odluke, Vodolije da sačekaju svoje vreme, a šta vam poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.08.2023.


OVAN

Krenite stazom koja vas motiviše da inicirate pozitivne promene. Ne zadovoljavajte se sa manje od onoga što želite. Pažljivo birajte ljude koje želite u svom timu i nastavite s entuzijazmom. Život se sastoji od odluka koje donosite. Stavite romansu kao prioritet.

BIK

Emocionalne situacije će vas iznervirati i koštati vas vremena i novca. Povucite se korak unazad, razmotrite stvari i donosite odluke jasno. Povežite posao s uživanjem, ali budite direktni u vezi s vašim ciljevima i očekivanjima od drugih. Preuzmite kontrolu i ponudite podsticaje.

BLIZANCI

Vodite promene iz pravih razloga. Odbijte da vas neko ubedi u nešto što vam ne donosi direktnu korist. Posvetite pažnju tome kako se predstavljate drugima i držite se svojih obećanja. Nemojte nepotrebno preterivati s troškovima.

RAK

Udružite se s ljudima koji su dobro informisani. Neka vaš šarm i komplimenti motivišu druge da ponude svoju pomoć. Ono što postignete će poboljšati vaš profil i staviti vas u dobru poziciju za napredovanje. Pozitivne promene će doneti finansijske koristi.

LAV

Morate uzdrmati stvari da biste otkrili šta se dešava. Neko će se jako potruditi da vam uskrati informacije koje vam trebaju za donošenje ispravne odluke. Posvetite pažnju detaljima i budite otvoreni u vezi s onim što ćete doprineti.

DEVICA

Pretvorite svoje misli u akcije i izazovite promene koje će napraviti razliku. Budite svetionik vodilja umesto kritičkog oka. Upotrebom svoje rečničke veštine, pronaći ćete reči koje će se odjekivati kod ljudi koji vam mogu pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

VAGA

Sakupite svoje misli i revidirajte svoj plan. Ako delujete prerano, suočićete se s kontroverzama. Razmislite o osećanjima drugih i kako biste se vi osećali suočeni s njihovim okolnostima. Ljubaznost i obzir su u vašem najboljem interesu. Stavite mir i ljubav kao prioritete.

ŠKORPIJA

Emotivan događaj će sve promeniti. Smanjite reakciju da biste umanjili posledice. Racionalni pristup, direktni ali ljubazni izrazi i alternativno rešenje pomoći će vam da steknete poštovanje i poverenje od onih koji mogu uticati na ishod.

STRELAC

Ako pustite da vaša ljubav zablista, vaše srce će osvojiti odobravanje. Ne okolišajte u odbrani nekoga ili nečega što vam je važno. Ponovno povezivanje s nekim će vas zbuniti. Odluka koju neko donese će izazvati promenu srca. Iskrenost je najbolja politika.

JARAC

Nadgledajte finansijske stvari. Pratite trag papira i troškove i budite otvoreni u vezi s zajedničkim poduhvatima koji mogu uticati na vaš ugled ili finansijsko blagostanje. Učinite prilagođavanje koje će vam umiriti um i time umanjiti emotivni sporazum s voljenom osobom.

VODOLIJA

Držite niski profil. Ne preterujte s reakcijama ili ne dozvolite da vas uvuče u emocionalni haos nekoga drugog. Sačekajte svoje vreme, rešavajte lične stvari i izbegavajte da preuzmete na sebe posledice tuđih grešaka. Promena koju neko napravi će vam na kraju biti od koristi. Radite svoje.

RIBE

Empatičan, ali direktan odgovor na sve što neko od vas traži ili što vam se događa pomoći će da odbijete osvetu. Tražite inovativne načine za korišćenje svojih veština kako biste zaradili više novca ili učinili svoj život smislenijim. Promena će biti otkrovenje.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x