DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA NE TROŠE PREVIŠE, RIBE DA USPORE

Lavovi bi trebalo da sebi postave izazove, Ribe da uspore, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 18.12.2023.


OVAN

Brzo se pozabavi finansijskim pitanjima. Ne preuzimaj rizik ili ne veruj nečijem diskrecionom odlučivanju. Manje govori, više deluj. Tvoje akcije će biti ono što će spasiti situaciju, ne tvoje reči. Promena na emotivnom planu je verovatna zbog odgovora nekoga ili nedostatka podrške s tvoje strane.

BIK

Prilika te čeka; prikazivanje onoga što nudiš promeniće dinamiku tvoje pozicije i izgleda za budućnost. Otkrij svoje misli i namere, i stavi svoje planove u pokret. Tvoja posvećenost i odlučnost pomoći će ti da obuhvatiš puno teritorije. Romantika je u porastu.

BLIZANCI

Stoj mirno i posmatraj. Znanje o tome šta svako drugi misli ili radi pomoći će ti da doneseš bolje odluke kada dođe pravo vreme. Čuvaj svoj novac i imovinu, i zadrži svoje misli za sebe. Pruži fizičku pomoć umesto donacija.

RAK

Budi veran sebi i postavi kurs koji podstiče istraživanje nečega uzbudljivog. Osećanje strasti prema onome što radiš ili prema ljudima s kojima se povezuješ daće ti hrabrost da ostvariš svoje snove. Romantičan gest će se isplatiti.

LAV

Postavi sebi izazove, i premašićeš svoja očekivanja. Uključi šarm, poveži se i prisustvuj događajima koji mogu otvoriti vrata novim počecima. Ne dozvoli da promene ili odluke drugih izazovu zabunu ili dovedu do troškova koje ne možeš priuštiti.

DEVICA

Ne veruj u ono što čuješ. Proveri informacije pre nego ih proslediš. Promena okoline daće ti drugačiju perspektivu o zbunjujućoj situaciji. Otvoreno razgovaraj s nekim ko ima iskustva i mudrosti. Romantika je u porastu.

VAGA

Planiraj svoje akcije. Trčkaranje bez jasne slike o svojem cilju će ti pojesti dragoceno vreme. Veruj svojim instinktima i fokusiraj se na nagradu. Razmisli o tome kako zarađuješ i trošiš novac i kome veruješ. Finansijski dobitak i pokloni su očigledni.

ŠKORPIJA

Otkrij svoje veštine i osobine. Budi hrabar, i prilike koje se razvijaju stabilizovaće tvoj domaći život i značajne odnose. Ocene ono što ti je važno i stavi plan u delo koji će prelazak iz jedne godine u drugu učiniti uzbudljivom i ostvarivom.

STRELAC

Pozabavi stvarima pre nego što se stvari pogoršaju. Suzdrži se od besa. Uloži energiju u nešto vredno poput samopoboljšanja, fizičke kondicije ili unapređenja veština. Fokusiraj se i reci ne taktikama pritiska i emocionalnoj manipulaciji.

JARAC

Saosećanje i razumevanje pomoći će ti da dobiješ podršku i usmeriće te u pravcu koji ti koristi izvan tvoje mašte. Istraži mogućnosti i ne boj se promena. Razgovaraj o perspektivama s nekim koga voliš.

VODOLIJA

Obrati pažnju na ono što drugi rade i govore, i izbeći ćeš da te neko nagovori da poveruješ u nešto pretenziozno. Zaštiti svoj ugled, zdravlje i značajne odnose. Usmeri energiju na obavljanje nedovršenih poslova i unapređivanje svoje pozicije. Fokusiraj se na ono što ti donosi korist.

RIBE

Uspori i dozvoli sebi da ono što sretneš prvo prodre u tebe pre nego što deluješ. Odbij da emocije preuzmu kontrolu kada su tajnost i planiranje tvoji najbolji potezi. Preuzmi kontrolu umesto da budeš kontrolisan.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x