DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA IZBEGAVAJU ISKUŠENJA, VODOLIJE DA CILJAJU KA ZVEZDAMA

Lavovi bi danas trebalo da izbegavaju iskušenja, Vodolije da ciljaju ka zvezdama, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 29.07.2023.


OVAN

Učite dok idete i doseći ćete vrh. Upoznajte se sa ljudima koji idu u sličnom pravcu ili koji dele vaše interese. Projekat samopoboljšanja će podići vaše raspoloženje i izgraditi samopouzdanje. Romantika je u usponu.

BIK

Održavajte jednostavnost u životu. Razmislite šta je korisno i ostvarite to. Posvećenost i upornost će se isplatiti i postaviće visoke standarde za svakoga ko vas želi izazvati. Ne komplikujte stvari kontradiktornostima.

BLIZANCI

Razmislite o svojim planovima pre nego što se krećete. Dobijte odobrenje od svojih zavisnih osoba i onih koje vaše odluke pogađaju. Održavanje svega na otvorenom pomoći će uklanjanju problema nakon svega. Izaberite zdrav i pristupačan način života koji možete održavati bez obzira na to šta se događa.

RAK

Naći ćete svrhu u životu ako pomognete onima koji su manje srećni. Učestvovanje će vam otvoriti vrata za nove početke putem vaših kontakata i informacija koje ćete dobiti. Disciplina i ljubazni gestovi će se isplatiti i ohrabriti vas da uradite više.

LAV

Izbegavajte iskušenje i prekomerno konzumiranje bilo čega. Budite glas razuma i držite se svojih principa. Izaberite da napravite razliku i učinite što možete za one koji traže pomoć, a vaše akcije će vas podići koliko i one kojima pomažete.

DEVICA

Držite otvoren um, budite snalažljivi i ne plašite se promene pravca ili poteza. Verujte sebi i svojim odlukama i odbijte da vas emocije odvedu na pogrešan put. Disciplina i hrabrost će vas dovesti do uspeha.

VAGA

Negujte odnose koji su važni i okrenite se od onih koji vam stoje na putu ka ostvarenju vaših snova. Posvetite pažnju detaljima i neka samopoboljšanje i lični rast budu vaši ciljevi. Zauzmite stav umesto da drugi kontrolišu vašu sudbinu. Ljubav i romantika su u usponu. Lenjost je vaš najveći protivnik.

ŠKORPIJA

Sačekajte dok ne proverite činjenice pre nego što odlučite ili podelite svoje namere. Možete stabilizovati svoj položaj i učiniti život lakšim ako budete mudri i direktni. Ako postavite standarde, vaše zahteve će procvetati. Odbijte da vas tračevi zbune.

STRELAC

Razmislite pre nego što postupite. Neko će vam ponuditi lažne informacije. Budite snalažljivi i tako ćete sebi uštedeti gnjavažu vraćanja unazad. Uložite više truda u lične stvari, samopoboljšanje i provodite kvalitetno vreme sa voljenima. Ponovo procenite svoje zanimanje i razmotrite kako unaprediti svoje kvalifikacije

JARAC

Prilagodite svoju rutinu kako bi odgovarala vašem rasporedu. Obavite važne stvari na vreme koje vam nude mogućnosti da održavate ili poboljšate svoj status quo. Promena ritma ili novi interes će unaprediti vaš stil života. Izgradite svoju budućnost na čvrstim osnovama.

VODOLIJA

Ciljajte ravno i idite ka zvezdama. Ne zaustavljajte se niti čekajte da vas drugi sustignu; zapamtite šta je vama važno i ostvarite svoj san. Slušajte svoje srce, ne glasine, i ono će vas odvesti na jedinstven put.

RIBE

Partnerstvo će vam pomoći da uštedite i pružiće vam priliku za napredak. Izbijte s vašim željama i pregovarajte. Promena možda neće u početku biti uzbudljiva, ali ostanite i otkrićete mir i nešto jedinstveno.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x