DNEVNI HOROSKOP: LAVOVI DA GOVORE IZ SRCA, VODOLIJE DA PRIHVATE IZAZOV

Pred Lavovima je dan u kome bi trebalo da govore iz srca, pred Vodolijama dan u kome bi trebalo da prihvate izazov,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 12.05.2023.


OVAN

Aktivirajte svoje resurse i povežite se sa ljudima na koje znate da se možete osloniti da biste obavili stvari. Obogatite proces učenjem u pokretu i primenom inovativnih metoda da biste došli do odredišta. Ne dozvolite da emocije stane između vas i da radite ono što je ispravno.

BIK

Na vama je da se stvari dešavaju. Nemojte sedeti i čekati da neko uđe i preuzme. Razmotrite šta vas čini srećnim i primenite raspored koji nudi mir. Pratite svoje srce i vrata će se otvoriti.

BLIZANCI

Govorite, promovišete svoje namere i brige i dajte sve od sebe da napravite razliku. Potražite jedinstven način da iskoristite svoje veštine, inteligenciju i veze kako biste prikupili informacije koje će vam pomoći da postignete svoj cilj. Prednost se daje samousavršavanju.

RAK

Obratite pažnju, uključite se i pomozite, proširite krug i učite kroz posmatranje. Razmislite o tome kako se različiti odnosi transformišu i prepoznajte kada je situacija korisna, a kada više ne funkcioniše za vas. Idite putem koji vas čini srećnim.

LAV

Govorite iz srca. Pokažite koliko ste strastveni u vezi sa svojim aktivnostima. Ne nudite lažnu nadu. Iskrenost će vas sačuvati od nevolja i zaštititi vas od nerealnih obećanja. Ne rizikujte svojim zdravljem, reputacijom ili položajem.

DEVICA

Razgovarajte o mogućnostima sa stručnjacima i steknite uvid u to šta možete da uradite u okviru svog budžeta. Obratite se nekome kome verujete da čuva vaše tajne i podeli svoje planove. Preuzmite odgovornost i uradite posao koji je neophodan da postignete svoj cilj.

VAGA

Gledajte sa vedrije strane, budite pozitivni i iskoristite svoj šarm i diplomatiju da dobijete usluge. Pucajte u zvezde i uložite energiju potrebnu da ispunite vaša očekivanja. Lična promena će ispasti bolje nego što se očekivalo. Romantika se podstiče.

ŠKORPIja

Ne igrajte se vatrom. Ostavite dovoljno prostora za razumevanje kada imate posla sa prijateljem, rođakom ili ljubavnikom. Sačekajte svoje vreme i radite na ličnom rastu i kreativnim poduhvatima. Klonite se nevolja i ljudi koji su negativni ili osuđujući. Uradite ono što je do vas, pa sudite drugima.

STRELAC

Dobićete uvid u ono što se dešava ako verujete svojim instinktima i oslanjate se na iskustvo. Govorite i razjasnite svoja osećanja i namere. Otvorite dijalog koji će otkriti svačija prava osećanja. Uradite nešto da podignete raspoloženje.

JARAC

Požalićete zbog promene ili odluke donete pod pritiskom. Držite svakog ko je nasilan na dovoljnoj udaljenosti. Ne preuzimajte rizik koji može dovesti do lošeg zdravlja ili povreda. Držite se blizu kuće i implementirajte projekte koji vas čine srećnim.

VODOLIJA

Prihvatite izazov koji stimuliše vaš um, telo i dušu. Istražite mogućnosti i tiho radite ka cilju koji će vam poboljšati život i omogućiti vam da povećate svoj potencijal zarade radeći nešto u čemu uživate. Romantika je u zvezdama.

RIBE

Uključite se i učinite svoj deo posla i uspostavićete nove veze. Znanje je moć, a informacije koje sada prikupite pomoći će vam da donesete bolje odluke. Ciljajte na veću stabilnost i emocionalno blagostanje i neka vam zdravlje bude prioritet.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x