DNEVNI HOROSKOP: ŠKORPIJE DA IGRAJU NA POBEDU, VAGE DA SMANJE AGRESIVNOST

Škorpije imaju priliku da igraju na pobedu, vage bi danas trebalo da se oslobode agrsivnosti, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.05.2023.


OVAN

Prevremeni potez će vas koštati. Prođite kroz proces od početka do kraja kako biste izbegli da vam cilj izmakne.  Ne očekujte da drugi rade stvari onako kako vi želite. Ponosite se onim što radite i sami završite posao. 

BIK 

Prijavite se za nešto što vas zanima i to će promeniti način na koji radite. Pozabavite se stručnjacima i saznajte šta je moguće. Ne gubite vreme na planove bez problema kada jednostavni manevri nude najbolje rezultate. 

BLIZANCI

Učinite sve što možete da pomognete drugima, a istovremeno ćete pomoći i sebi. Strastven stav će vas podstaći da zauzmete lidersku poziciju. Akcija je najbolji način da pokažete kako vaše reči i uverenja mogu biti adekvatni. 

RAK

Pratite svoju putanju i učite iz svojih grešaka. Govorite u ime onih koji nemaju ličnu moć ili moć da donesu promene. Možete napraviti razliku tako što ćete stupiti u centar pažnje i razotkriti istinu. Delujte radije nego da se pasivizirate.

LAV 

Slušajte; možda vam se neće svideti ono što čujete, ali će podstaći vatru u vama i pomoći vam da se izborite za svoja prava. Prilika počinje sa vama; odlučite da izrazite svoje mišljenje i praktikujete ono što propovedate. Ne odustajte; napravi razliku. 

DEVICA

Promena zahteva razmišljanje i inicijativu da se uradi ono što je ispravno. Izrazite svoje ideje i planove i steići ćete prijatelje koji vam daje snagu da donesete promenu. Romantika je u zvezdama, a životne promene izgledaju obećavajuće. 

VAGA

Agresivna akcija neće doneti pozitivne promene, ali možete da manifestujete prilike koje vam idu u prilog. Koristite svoju inteligenciju da promenite način na koji upravljate medicinskim, finansijskim i pravnim pitanjima. Ne dozvolite da vam lenjost stane na put. 

ŠKORPIJA

Imate prednost; sada igrajte na pobedu. Obratite pažnju na ono što se dešava oko vas i idite na viši nivo. Poravnajte se sa ljudima koji su strastveni kao što ste vi i primenite promene koje vam olakšavaju život. Romantika je favorizovana. 

STRELAC 

Razmotrite svoje misli pre nego što izgovorite šta želite da uradite ili saopštite. Emocije će rasti ako se neko usprotivi vašim idejama. Potrebno je znanje i iskustvo, a slušanje onoga što vaši protivnici govore pomoći će vam da smislite kontraponudu.

JARAC

Imate poriv i želju da uradite nešto veliko. Prilagođavanje kod kuće će vam olakšati život, ostavljajući više vremena da provedete sa ljudima koje volite i radeći stvari koje vas čine srećnim. Romantika će dovesti do pozitivnih promena. 

VODOLIJA 

Razmislite da li su vaše ideje zdrave. Kada zacrtate svaki detalj, biće vam lakše da uključite druge. Vaš entuzijazam će biti zarazan, a vaša vizija će zapečatiti dogovor. Promena zahteva stalnu posvećenost i praktičnu pomoć. 

RIBE 

Čvrsto stanite i stavite svu svoju snagu iza svojih snova i vidite šta će se desiti. Posvetite više vremena upravljanju novcem i uspećete. Uložite više truda da pomognete sebi i onima koji su vam najbliži. Posvećenost nekom posebnom zbližiće vas. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x