Dnevni horoskop: Devici važno poverenje, Vaga putuje, a Bik dobija pomoć od Raka ili Device

Devici važno poverenje, Vaga putuje, a Bik dobija pomoć od Raka ili Device. S druge strane, Strelac ima dobru komunikaciju danas, a Ovan ima dobar dan za novac. Ovo je dnevni horoskop portala iBalkan.net za 06. januar 2024. godine.


OVAN:

Posao: Za očekivati je da se većina Ovnova pozabavi konkretizacijom nekih od prethodnih poslovnih ideja i načini određene korake ka tom cilju.

Ljubav: Atmosfera uživanja i strasti bez mnog razmišljanja o budućnosti dominiraće i ovog dana kada je sfera u ljubavi u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

BIK:

Posao: Bilo da je reč o fizičkom angažovanju i radnoj energiji ili da je u pitanju organizaciono – komunikativni segment poslovnih aktivnosti, imaćete solidne uslove za konkretno delovanje.

Ljubav: Malo je verovatno da bude onih spektakularnih dešavanja, ali za početak biće dovoljno da pokažete nešto veću želju i volju, ako ništa drugo onda barem da se previše ne ulenjite i uspavate.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

BLIZANCI:

Posao: Prosečan radni dan je pred većinom Blizanaca i svi najvažniji profesionalni parametri trebalo da ostanu u već postojećim okvirima.

Ljubav: Uz pozitivan oreol ličnog šarma i najveći deo pratećih okolnosti biće nakljonjen blizanačkim naporima da urade nešto direknto i konkretno na polju emotivno – ljubavnih relacija. Samo napred.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

RAK:

Posao: Rakovi bi ovaj dan mogli bi da iskoriste za proveru nedavno završenih profesionalnih procesa, i eventualno koriguju neke sitnije propuste, podrazumeva se ako ih ima.

Ljubav: Bez značajnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

LAV:

Posao: Bezmalo svi lavovski potezi trebalo bi da budu uspešni i nagrađeni odgovarajućom satisfakcijom na poslovnom planu.

Ljubav: Bilo bi mudro da ipak zadržite neophodni minimum racionalnosti i kontrole nad porivima, jer tu ipak postoje realne šanse da se povremeno pretera, bilo u svojim predavanjima ponuđenim izazovima bilo u nerealno velikim i nepraktičnim očekivanjima od druge strane.


DEVICA:

Posao: Osnovne profesionalne obaveze i zadatke odrađujete odgovorno i završavate na vreme, u već dogovorenim i planiranim okvirima. Samo napred.

Ljubav: Nemojte se prepuštati stihijskom ponašanju i držati slepo realnih činjenica i argumenata, već strpljivo poradite na kompromisu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.


VAGA:

Posao: Vrlo dobar nivo radne energije najavljuje profesionalno angažovanje u granicama standarda uobičajenih za ovaj astrološki znak, i ono što je možda još važnije pristojne rezultate na osnovu uloženog rada i truda.

Ljubav: Veoma dobra astrološka klima pratiće Vage i tokom ovog dana uz moguće prijatno iznenađenje, pa se očekuje da budete aktivniji više nego ikad.

Zdravlje: I dalje ostaje upozorenje na moguću prehladu.

ŠKORPIJA:

Posao: Obaveze se nižu jedna za drugom, i pred Škorpijama je radni dan prožet velikim angažovanjem na polju profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Postoje realni izgledi da Škorpije iznenade sebe i drugu stranu, samo vodite računa o pravcu iznenađenja.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

STRELAC:

Posao: Izuzimajući moguće nestrpljenje i par nervoznih reakcija zbog toga, sve ostalo na polju poslovnih aktivnosti trebalo bi da ide na ruku Strelčevima tokom ovog dana.

Ljubav: Od vas se očekuje da više nego inače date svoj najkonkretniji doprinos kako bi bili uspešniji na polju emotivno – ljubavnih relacija. Ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC:

Posao: Većina Jarčeva mogla bi da se ovog dana suoči sa povećanim obimom obaveza. Prateće okolnosti zahtevaju maksimalan oprez, posebno u vezi poštovanja polja kompentencija i načina delovanja.

Ljubav: Zbog okupiranosti poslom i profesionalnim obavezama neće vam preostati baš mnogo vremena i energije za druge životne sfere.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

VODOLIJA:

Posao: Ključno je da ispoštujete značaj i dinamiku laganog pojačavanja profesionalnog angažovanja, a nikako nije preporučljivo da krenete odmah punom snagom.

Ljubav: Ukoliko imate jasne ciljeve, bilo da želite pokretanje nove priče, ili da ste namerili da održavate postojeći nivo partnerskih veza, imate vrlo realne šanse da to sprovede u djelo.

Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE:

Posao: Najveći broj pripadnika zodijačnog sazvežđa Riba ovog utorka suočavaće se sa pojačanim pritiskom na polju profesionalnih aktivnosti, ili će makar takav utisak imati. Ipak, nema razloga za velike brige.

Ljubav: Povoljan je dan za sklapanje novih poznanstava, pa vas tu očekuje uživanje u finoj i neformalnoj komunikaciji.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x