DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA PREUZMU KONTROLU, RIBE DA PROBAJU NEŠTO UZBUDLJIVOOVAN

Neka vaši postupci šalju ohrabrujuću poruku drugima da se uključe i pomognu. Uključite se u događaj zbog kojeg se osećate strastveno u vezi sa ciljem i budućnošću. Pomešajte posao sa zadovoljstvom, pa ćete se povezati sa nekim zanimljivim.

BIK

Ponovo procenite situaciju i donećete bolje odluke. Koncentrišite se na ono što je neophodno umesto da preuzmete previše i ne postignete svoj cilj. Vreme i stručnost biće od suštinskog značaja ako želite da budete uspešni. Stavite svoju energiju tamo gde se računa.

BLIZANCI

Družite se sa ljudima koji dele vaša interesovanja. Informacije koje prikupite pomoći će vam da restrukturirate kako želite da idete dalje. Promenite samo ono što vam ne koristi. Ne rizikujte svojim zdravljem ili imovinom. Putovanje i obrazovanje su favorizovani.
Device bi danas trebalo da preuzmu kontrolu, Rie da probaju nešto uzbudljivo, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.07.2023


RAK

Verujte više u sebe i šta možete da uradite da biste promenili situaciju. Način na koji se krećete kroz razgovore i odgovornosti podstaći će druge da daju predloge i praktičnu pomoć. Disciplina i odlučnost će vas odvesti tamo gde želite.

LAV

Razmislite pre nego što preuzmete previše, ili će prekoračenje svojih granica dovesti do reakcije. Ispunite svoja obećanja i ostvarićete svoja očekivanja. Rukujte novcem, zdravljem i ugovorima disciplinovano i bez besmislica. Obratite pažnju na detalje i svoj izgled

DEVICA

Preuzmite kontrolu pre nego što situacije postanu preterane. Preterivanje će dovesti do konfuzije i razočaranja. Odredite situacije, istražite i prilagodite sve što može da dovede do problema. Budite odgovorni i negujte smislene odnose kako biste izbegli svađu.

VAGA

Nalazite se u povoljnom položaju. Prihvatite mogućnosti koje vam se nađu. Zakažite intervju ili započnite nešto novo i krenućete jedinstvenim putem. Uživajte u vremenu provedenom sa voljenima ili onima koji dele iste ideje kao i vi.

ŠKORPIJA

Proveravajte informacije koje delite da biste izbegli posledice. Ne forsirajte svoju volju drugima i ne podležite iskušenju ili popustljivom ponašanju. Budite verni sebi i onima koje želite da ostanu u vašem životu. Zaštitite svoj položaj, ugled i zdravlje.

STRELAC

Ostanite mirni, opušteni i sabrani i napredovaćete. Ne hvatajte mamac ako neko pokuša da vas natera na svađu. Držite se činjenica i budite uzdržani kako ne biste bili stavljeni u neugodan položaj. Izaberite mir i ljubav umesto haosa.

JARAC

Napravite domaće promene koje će vam smanjiti troškove i podstaći vas da pokrenete strogi budžet. Partnerstvo izgleda obećavajuće ako podjednako podelite odgovornosti. Jasno izrazite svoje namere i saznaćete gde se nalazite

VODOLIJA

Razgovori će dovesti do nevolja, a lažne informacije će izazvati emocionalne trzavice i poremetiti vaše planove. Jednostavan pristup u vezi s ljubavlju, romantikom i vašim životnim stilom pomoći će u ublažavanju efekata skupe greške. Romantika je favorizovana.

RIBE

Probajte nešto uzbudljivo. Kreativno mesto će podstaći vaše interesovanje i podstaći vas da se odlučite i započnete novu avanturu. Proširite svoje planove da biste uključili sredstva da ono što uživate da radite pretvorite u profitabilan poduhvat.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x