DNEVNI HOROSKOP: DEVICA NE PRAVI KOMPROMISE, BLIZANCI ZAPUŠTAJU PARTNERA

Device ne prave kompromise, Blizanci zapuštaju partnera, Vaga u mirnoj fazi, Vodolija bez opuštanja. Generalno, većina znakova je u padu motivacije...

Ovo je dnevni horoskop portala za 02. januar 2024. godine.


Ovan
POSAO: Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.
LJUBAV: Lakše Vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

Bik
POSAO: Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.
LJUBAV: Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posedičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

Blizanci
POSAO: Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
LJUBAV: Određene okolnosti nateraće Vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

Rak
POSAO: Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje Vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh.
LJUBAV: Partner očekuje Vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
ZDRAVLJE: Alergije.

Lav
POSAO: Delujete samouvereno i donosite blic procenu, na sreću mnoge okolnosti su na Vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje, pre nego što se opredelite za novo rešenje.
LJUBAV: Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni, što dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.


Devica
POSAO: Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su Vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.
LJUBAV: Emotivna nota koju osećate Vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Praznici su pravo vreme za ljubav.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


Vaga
POSAO: Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.
LJUBAV: Ne želite da Vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Škorpija
POSAO: Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u Vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.
LJUBAV: Emotivne slutnje mogu da Vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.
ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim putevima.

Strelac
POSAO: Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji Vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Novi emotivni izazovi mogu lako da Vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Jarac
POSAO: Ne volite da Vam neko postavlja različite uslove i da utiče na Vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
LJUBAV: Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. Iskoristite praznike u svoju korist.
ZDRAVLJE: Dobro.


Vodolija
POSAO: Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela, pokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
LJUBAV: Neko Vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje Vam je stalo.
ZDRAVLJE: Usporite, prebrz vam je ritam života.

Ribe
POSAO: Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.
LJUBAV: Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x