DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCIMA SE NAPORAN RAD ISPLAĆUJE, VREME JE DA RIBE POSLUŠAJU SVOJE SRCE

Blizancima će se naporan rad isplatiti. Ovo je dan u kome bi Ribe trebalo da poslušaju svoje srce, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 17.12.2023.


OVAN

Učešćem ćete uspostaviti vezu koja nudi jedinstven pristup nečemu čime želite da se bavite. Uložite više truda da predstavite ko ste, šta možete da uradite i šta očekujete. Preuzmi kontrolu umesto da budeš kontrolisani.

BIK

Odvojite trenutak da razjasnite šta želite i pristup koji planirate da preduzmete da biste postigli svoj cilj. Proverite informacije i unesite potrebne promene kako napredujete. Spremite se za predstavljanje drugima ako želite da ostavite dobar utisak. Vreme je da se ​​stvari dogode.

BLIZANCI

Zgusnut raspored će vam pomoći da izbegnete nevolje dok ostvarujete svoj cilj. Slušajte pažljivo, inače ćete pogrešno protumačiti ono što je rečeno. Naporan rad će se isplatiti i dovesti do nagrada. Izaberite da pokažete šta možete da uradite umesto da samo pričate o sebi.

RAK

Pojednostavite način na koji radite stvari i oslobodite dovoljno vremena da se opustite sa nekim koga želite da bolje upoznate. Deljenje ideja će promeniti vaše planove i ishod situacije u vezi sa poslom. Ne dozvolite da kašnjenje ili preterano uživanje budu vaša propast.

LAV

Okrućite se ljudima koji dele vaše stavove. Razgovori koje vodite će vas podstaći da učestvujete u nečemu što promoviše umrežavanje i sticanje dodatnih veština. Energičan, praktičan pristup će dozvati komplimente i uzbudljive ponude.

DEVICA

Ne ljutite se, jer vas ljutnja parališe, a vreme je da se pokrenete. Pogledajte svoje opcije i izaberite da uradite nešto što izaziva vaše interesovanje ili može da promeni vaš pogled na izglede i mogućnosti. Predstavite ono što imate da ponudite i time ćete privući pažnju i interesovanje, ali i povećati svoje mogućnosti.

VAGA

Ne gubite iz vida svoj cilj. Ne menjajte pravila da bi odgovarala nečijim potrebama. Uložite svoj fizički napor u ličnu korist, dobro zdravlje i zaštitu od toga da budete uzeti zdravo za gotovo. Fizička aktivnost će povećati vaš osećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Romantika je favorizovana.

ŠKORPIJA

Razmislite šta će učiniti najznačajniju razliku u vašem životu i koncentrišite se na to da krenete tim putem. Ne dozvolite drugima da ograniče ono što možete da postignete. Govorite i predstavite promene koje planirate da napravite. Neka zdravlje i finansije budu vaši prioriteti.

STRELAC

Vaš entuzijazam će podstaći druge da vam se prilagode. Naslikajte živopisnu sliku i vrata će se otvoriti. Samousavršavanje će povećati vašu šansu da zaključite ugovore ili dogovrite posao. Ne potcenjujte moć ubeđivanja. Bazirajte promene na svojim potrebama, a ne na željama.

JARAC

Obratite pažnju na detalje i napravite lične promene koje doprinose udobnosti i olakšavaju stres. Isplanirajte putovanje ili se prijavite za događaj koji će vam pomoći da shvatite šta je moguće i kako vam može poboljšati život. Ne pristajajte na manje.


VODOLIJA

Pokrenite se i sprovodite planove sa nekim sa kim volite da provodite vreme i postavljajte pitanja koja će razjasniti svaki nesporazum ili neizvesnost sa kojima se suočavate. Prilika da učinite nešto lepo za nekoga koga volite imaće pozitivan uticaj na vašu vezu.

RIBE

Projekti samousavršavanja će se isplatiti. Neko će pažljivo ispitati kako se brinete o svom fizičkom i emocionalnom blagostanju. Uradite ono što možete, ali ne dozvolite da vas ono što drugi kažu odvrati od toga da sledite svoje srce i da radite ono što je najbolje za vas. 

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x