DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA KONROLIŠU BES, RIBE DA STAVE EMOCIJE PO STRANI

Blizanci bi danas trebalo da kontrolišu bes, Ribe da stave emocije po strani, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 27.07.2023. godine.


OVAN

Posećujte događaje koji obogaćuju vaš um i odgovorite na pitanja koja uzrokuju konfuziju ili emotivne poteškoće. Odlučite da svoje veštine uključite u aktivnosti koje vas uzbuđuju i pretvorite ono što najviše volite u unosno preduzetništvo. Jasno izrazite svoja osećanja i namere.

BIK

Ono što biste trebali da uradite i ono što želite da pratite izazvaće emotivni haos. Pažljivo organizujte dan kako biste se pobrinuli za svoje obaveze i ostavili vreme za prijatne aktivnosti. Fizički izazov će vam skrenuti misli s problema.

BLIZANCI

Bes i agresivno ponašanje će ugušiti vaše planove. Povucite se i ponovo razmotrite odnos ako neko uradi nešto što vam se ne dopada. Odlučite da svoj dom učinite svojim utočištem, a ne zatvorom. Pozitivne misli će dovesti do progresivnih akcija i ličnog zadovoljstva.

RAK

Kreativan projekat će vam pomoći da preispitate svoje izglede. Ne oklevajte da istražite kako možete pretvoriti svoju strast u nešto opipljivo. Prestanite da sanjarite o onome što želite da radite; počnite da stvarate život kakav želite da živite.

LAV

Nemojte sedeti u emotivnoj blokadi. Prepoznajte šta vas koči i šta će podstaći pozitivne promene. Preuzmite kontrolu i stvarajte prilike, pronaći ćete sreću koju zaslužujete. Preispitajte svoje navike u trošenju i smanjite stres. Budite dosledni i autentični.

DEVICA

Postavite prioritete i krenite ka cilju. Postavite pritisak gde je potrebno i nadmašićete svakoga ko vam stoji na putu. Ne očekujte podršku; morate se osloniti na sebe da biste izbegli neuspehe i razočaranja. Izbegavajte mešanje i verujte svojim instinktima.

VAGA

Nadgledajte svaki posao koji poveravate drugima ili planirajte da posao obavite sami. Možda vam se čini da ste lenji, ali nije vredno frustracije ako morate ponovo da radite ono što ste platili nekome drugome da uradi za vas. Izaberite lično unapređenje umesto kritikovanja drugih. Romantične veze su povoljne.

ŠKORPIJA

Možda ste na pravom putu, ali ne očekujte da drugi dele vaše mišljenje o procesu ili ishodu. Ako se opteretite previše, nećete postići ciljeve. Postavite prioritete kako biste održali realne ciljeve. Zaštitite svoj ugled.

STRELAC

Odbijte da grandiozni planovi umanje vašu sposobnost da vidite ono što je moguće. Koristite inteligenciju i snalažljivost i otkrijte kako možete svoje sposobnosti iskoristiti da ostvarite svoje ciljeve. Nemojte dozvoliti da vas druge osobe odvrate od puta. Postavite ciljeve koji odgovaraju vašim potrebama.

JARAC

Odaberite jedinstven pristup prema životu, ljubavi i postizanju sreće. Izgradite osnovu koja podstiče rast i zadovoljava vašu dušu. Ne bojte se da budete drugačiji ili da krenete putem manje prohodanim. Stvarajte prilike i sledite ih.

VODOLIJA

Ubrzajte tempo i završite ono što ste započeli. Oslobađanje vašeg rasporeda će vam olakšati misli i pružiti vam vreme za kvalitetno provođenje sa voljenima. Držite svoja obećanja, bez obzira na ono što drugi odluče da urade. Veze zahtevaju rad i razumevanje.

RIBE

Stavite emocije na stranu i razmotrite sve aspekte situacije. Prijatelj će vam pomoći da razvijete jedinstveni plan koji će vas postaviti na bolju budućnost. Doprinesite nečemu u šta verujete i nagrade će biti izvanredne.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x