DNEVNI HOROSKOP: Blizanci da biraju reči, Lavovi da poštuju pravila

Blizanci bi danas trebalo da biraju reči, Lavovi da poštuju pravila, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 24. jul 2023.

OVAN

Planirajte da se zabavite, ali ne dozvolite da vas iskušenje i loše ponašanje preplave. Ponudite inteligentan razgovor i dajte sve od sebe da izgledate kao neko ko je uspešan i zna kako da preuzme kontrolu. Društveni događaji, romansa i lični dobitak su favorizovani.

BIK

Držite nizak profil i usmerite svoju energiju tamo gde je potrebno. Neka vaša postignuća, a ne vaše mišljenje ili kritike, budu vaša preporuka. Izazov ili takmičenje će zahtevati disciplinu i pokazivanje vrednosti, integriteta i veština, a ne laži ili forsiranje igre.

BLIZANCI

Mudro birajte reči i izbegavajte kontroverze. Neko će tražiti svađu ili pokušati da vas pobedi u vašoj igri. Izdižite se iznad bilo koje situacije tako što ćete biti pažljivi i ljubazni, bez obzira na to šta drugi rade ili govore.

RAK

Odaberite manje prohodan put. Tražite jedinstvene načine da iskoristite svoje veštine i talente kako biste napredovali. Okružite se interesantnim ljudima koji vas podstiču na razmišljanje i ohrabruju da sledite svoj put. Slušajte, učite i težite svojim ciljevima.

LAV

Znate pravila; sada igrajte da biste pobedili. Ne dozvolite ničemu ni nikome da vam stane na put. Procenite ko je sposoban za šta i okružite se stručnjacima. Ne zadovoljavajte se ničim manje od onoga što želite i ostvarite svoje snove.

DEVICA

Požurite i budite spontani; univerzum će se otvoriti kako bi vas prilagodio. Dozvolite promenama koje se dese da odrede vaš smer, i vešto koristite intuiciju da biste izabrali najbolji put. Ne propuštajte prilike. Posmatrajte, vidite i sprovedite u delo.

VAGA

Podelite emocije, namere i rešenja, i dobićete povratne informacije i pomoć koja vam je potrebna da biste završili svoju misiju. Obratite se onima koji su vešti u oblastima u kojima vam nedostaje znanje i koji imaju slobodnog vremena da potpuno iskoriste svoje veštine i osobine. Romansa je povoljna.

ŠKORPIJA

Odbijte da vas promene koje drugi prave ili ono što se dešava unervoze. Razmislite i radite ono što je najbolje za vas, i ne plašite se da budete drugačiji. Usmerite svoju energiju na usvajanje promena i stvaranje prilika koje će vam pomoći da dostignete svoj cilj.

STRELAC

Svađanje će vam samo potrošiti vreme. Udaljite se od nesuglasica i nosite se sa frustracijama tako što ćete se izazivati ili takmičiti sami sa sobom. Lični dobitak je vaša najbolja osveta kada se suočavate sa konfliktima i nepoštovanjem. Preuzmite odgovornost za svoju sreću.

JARAC

Uzmite trenutak da udahnete i razmislite o onome što se dešava. Stavite emocije u drugi plan i proučite svoje alternative. Promene u načinu života ili preuređenje vašeg doma ili životnih okolnosti će vam ići u korist. Usmerite svoju energiju tamo gde je potrebno.

VODOLIJA

Držite nizak profil. Postići ćete više ako ste izvan vidokruga i radite sami. Vreme provedeno u prirodi će vam omogućiti da razmislite i preusmerite neke od svojih planova kako bi bolje odgovarali vašim potrebama. Samopoboljšanje i ljubav su povoljni.

RIBE

Promena planova će vam pružiti uvid u nešto neočekivano. Ne bojte se da promenite pravac ukoliko će vam pomoći da ostvarite dobitak u vezi sa novcem, poslom i korišćenjem vaših veština. Verujte svojoj intuiciji, ali kada imate sumnje, potražite savet stručnjaka.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x