DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA SE OBUZDAJU, BLIZANCI DA OTPUSTE PROŠLOSTOVAN

Pustite mašti da vodi put, ali ne gubite iz vida koliko stvari koštaju ili šta je realno. Obratite pažnju na samousavršavanje i sklonite se od pokušaja da promenite druge. Možete se zabaviti bez preterivanja. Obuzdajte svoje navike i uštedite novac. 

BIK

Ne oslanjajte se na druge kada su promene koje želite na vama. Uradite svoj deo, izaberite svoj put i krenite ka cilju. Govorite iz srca i vodite računa o svojim interesima. Zaštitite svoju reputaciju, imovinu i fizičko blagostanje od onih za koje već znate da žele korist. 

BLIZANCI

Pojednostavite stvari i otpustite prošlost. Novi je dan; vreme da resetujete svoje ciljeve i fokusirate se na ono što vam je važno. Ne možete da promenite prošlost, ali možete da kontrolišete kako idete napred. Budite dobri prema sebi. 

RAK

Uložite svoju energiju tamo gde je važna. Obratite se onima koji su bili tu za vas u prošlosti i dobićete pomoć koja vam je potrebna. Promena stava će rezultirati novim idejama i hrabrošću da uradite stvari na svoj način. 

LAV

Razbistrite glavu pre nego što podelite svoje misli. Nastaće konfuzija ako dozvolite da se vaše emocije mešaju u ono što pokušavate da postignete. Očekujte da ćete naići na tvrdoglavi otpor ako ste previše grubi. Budite strpljivi i stići ćete. 

DEVICA 

Ne oklevajte da promenite mišljenje ako nešto nije u redu. Prilagođavanja mogu izazvati emocije, ali u isto vreme pomažu u stabilizaciji vašeg života. Verujte svojim instinktima i shvatićete šta dalje. Ne rizikujte svoje zdravlje ili dobrobit. 

VAGA 

Provedite kvalitetno vreme sa ljudima koji vam podižu raspoloženje i izmame osmeh. Potražite bilo koju priliku da putujete, učite ili se uključite u partnerstvo koje nudi mogućnosti rasta. Samousavršavanje će privući pažnju, a ljubav je favorizovana. 

ŠKORPIJA 

Neće se svi složiti sa vašim odlukama, ali je važno da se osećate prijatno i živite sa rezultatima. Budite verni sebi i osećajte se dobro u vezi sa odlukama koje donosite, a pravi ljudi će vas pronaći. 

STRELAC

Pazite sa kim danas delite informacije. Neko će vam izvrnuti reči ako mu se pruži prilika. Obratite pažnju na odnose i odredite ko vam čuva leđa. Izbegavajte zajedničke poduhvate i zajedničke troškove. 

JARAC

Vodite računa o finansijskim stvarima. Emocionalna potrošnja neće kupiti sreću ili duševni mir. Neko do koga vam je stalo će vas razočarati. Pokažite strpljenje i budite dobar slušalac i nešto dobro će se desiti. Neka projekti poboljšanja doma zauzmu vaše vreme. 

VODOLIJA 

Suočićete se sa mnogim kontroverzama ako previše delite sa prijateljem, rođacima ili kolegama. Provedite vreme razvijajući svoje planove i radite na svom cilju umesto da pokušavate da dobijete odobrenje od drugih. Lični ciljevi, poboljšanja i zabava su favorizovani. 

RIBE

Imate nagon da postignete svoj cilj. Promena koju želite da napravite u vezi sa svojom finansijskom situacijom će se desiti ako odvojite sate i uradite posao sami. Obratite pažnju na detalje i dobićete dobre rezultate. 

Autor :

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x