DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA NE PRETERUJU, VODOLIJE DA BIRAJU LJUBAV

Bikovi ne bi trebalo da preteruju danas, Vodolije bi trebalo da biraju ljubav, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 29.04.2023.


OVAN

Prvo se pozabavite osetljivim pitanjima i otvorite put za napredak. Ubrzajte tempo i ono što postignete će vam smiriti um. Vaš uvid će vam pomoći da filtrirate mogućnosti i opasnosti. Romantika je favorizovana. 

BIK

Ne preterujte. Uzdržanost će biti neophodna ako ste sa popustljivim ljudima ili onima koji pokušavaju da vas ubede da učinite nešto preterano. Ako želite da preterate, fokusirajte se na nešto što je vredno, kao što je fitnes, samousavršavanje i pomaganje drugima, a ne previše trošiti ili biti proždrljivi. 

BLIZANCI

Težite projektima koje želite da završite umesto da budete tako velikodušni kada drugi traže usluge. Ne dozvolite nikome da vas iskorišćava ili čini da se osećate krivim što brinete o sebi. Ponudite drugima sugestije, a ne praktičnu pomoć. 

RAK 

Neka vam život bude jednostavan, izvodljiv i zadovoljan. Obratite se onima koji nude nešto zauzvrat. Stavite kapu za razmišljanje i osmislićete plan koji će vam pomoći da proširite svoja interesovanja i upoznate jedinstvene ljude. Pratite svoju potrošnju. 

LAV

Obratite se nekome sa kim volite da provodite vreme i vidite šta se dešava. Pred vama je prilika koja vam može pomoći da zaradite dodatni novac. Nadogradite svoje veštine i znanje kako biste bili sigurni da ćete učiniti najviše da postignete svoj cilj. 

DEVICA

Podelite svoje namere sa nekim posebnim; povratne informacije koje dobijete pomoći će vam da razvijete strategiju koja može da promeni način na koji živite i šta radite napred. Ne plašite se da napravite potez ako mislite da je ispravan. 

VAGA 

Obratite pažnju na svoj izgled i osećanja. Prijavite se za nešto što će rešiti vaše brige. Istražite svoje nalaze i suzićete kako da postupite. Lična poboljšanja će podići vašu svest i samopouzdanje. Romantika je u zvezdama. 

ŠKORPIJA 

Vaš odnos sa drugima će procvetati ako budete u interakciji. Planirajte da prisustvujete događajima ili napravite planove sa nekim ko vam izmami osmeh na lice, a razgovori će pokrenuti vašu maštu i inspirisati vas da napravite pozitivnu promenu načina života. 

STRELAC

Ne računajte ni na koga osim na sebe. Razmislite šta želite i ne oklevajte da ispunite svoje želje. Ne dozvolite da se bilo ko meša u vaše planove. Udaljite se od situacija i ljudi koji ne nude ništa opipljivo. Postavite svoj standard i budžet. 

JARAC

Pažljivo postupajte sa novčanim stvarima. Odbijte da vas emocije preplave ako neko traži previše. Zajednički troškovi i zajednička ulaganja će dovesti do trvenja. Možete da delite dobre trenutke, ali nemojte da ostanete da plaćate za nečiju pogrešnu procenu. 

VODOLIJA

Ostanite na mestu, fokusirajte se na ličnu korist i samousavršavanje i izbegavajte da bilo ko pokušava da vas gurne u pravcu kojim ne želite da idete. Recite "ne" emocionalnoj manipulaciji i odlučite da radite svoju stvar. Izaberite ljubav i romansu umesto borbe za moć. 

RIBE

Vodite računa o tome šta drugi govore i rade i iskoristite ono što otkrijete da vam pomogne da postignete svoj cilj. Pozabavite se načinom na koji zarađujete i rukujete svojim gotovinom i osmislićete plan koji vas podstiče da se umrežite sa uticajnim ljudima. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x