DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA NE DONOSE BRZE ZAKLJUČKE, DEVICE DA ČUVAJU PLANOVE A SEBE

Bikovi ne bi trebalo da donose brze zaključke, Device bi trebalo da čuvaju planove za sebe, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 07.08.2023.


OVAN

Prinudno izvršavanje i postavljanje zahteva će vas vratiti unazad. Samostalni rad će vam izgraditi samopouzdanje i ohrabriti vas da preuzmete više odgovornosti u budućnosti. Ne dozvolite da vam neko stoji na putu ili kontroliše vašu sudbinu.

BIK

Nemojte donositi zaključke brzo. Rešite svoj popis obaveza i postignite zadovoljavajuće rezultate. Promena srca će biti zbog toga kako vas neko tretira. Neka vaša inteligencija, a ne srce, bude vaš vodič. Spajajte posao sa zadovoljstvom i steknite poštovanje i podršku.

BLIZANCI

Obavite domaći zadatak; neko će izostaviti važne informacije. Stavite svoje prioritete na udobnost, dom i lično poboljšanje, i proverite činjenice pre nego što se uključite u nešto što bi moglo naštetiti vašem ugledu, poziciji ili produktivnosti. Čuvajte svoje misli i planove u tajnosti. Romantika je povoljna.

RAK

Udružite se sa istomišljenicima. Povežite se sa onima koji imaju nešto da doprinesu i koji dobro poznaju vaš cilj. Udaljite se od onih koji vas pokušavaju preusmeriti, iskoristiti ili navesti na preterivanje.

LAV

Brze odluke će dovesti do problema. Ostanite na pravom putu i odbijte da vas iskušenje odvede u drugom pravcu. Usmerite svoju energiju na ispunjavanje svojih obećanja i održavanje dobrog ugleda koji štiti vaš status quo.

DEVICA

Čuvajte svoje planove za sebe dok sve ne bude spremno za realizaciju. U vašim rukama je iskoristiti prilike i pretvoriti nešto što vas zanima u remek delo. Vaš neumoran rad i entuzijazam će vam pomoći da prevaziđete očekivanja i zadivite posmatrače.

VAGA

Svaki korak neka bude važan. Koncentrišite se na fizičko učešće u nekom cilju koji vas se tiče umesto doniranja novca. Proces i iskustvo, a ne poresko umanjenje, će vas obogatiti. Provedite vreme sa voljenima radeći stvari koje vam donose radost.

ŠKORPIJA

Procenite svoju situaciju, koristite svoje veštine i iskustvo kako biste postigli promene koje želite, i razmotrite saradnju sa nekim ko deli vašu viziju. Koristite svoju maštu i upornost kako biste se postavili za uspeh. Ne dozvolite da emocije uguše vaše planove.

STRELAC

Pažljivo slušajte i sumnjajte u sve što zvuči nerealno. Zauzmite stav i napravite fizičke promene kako biste se zaštitili od bilo koga ko pokušava da vas usmeri u nespojivom pravcu. Promena izgleda će uljuljkivati vaš ego i podići vaše samopouzdanje.

JARAC

Vi ste u boljoj poziciji nego što shvatate. Ne gubite vreme ili ne dozvolite nekome da kontroliše ishod. Budite agresivni i recite i uradite šta god je potrebno da postignete svoj cilj. Investirajte više vremena i novca kako biste svoje okruženje učinili udobnim i praktičnim.

VODOLIJA

Potrebna vam je strpljenje i hrabrost da kažete ne bilo kome ko pokušava da vas nagovori da uradite nešto neumereno. Radite svoje i postignite napredak. Budite tajnoviti dok niste spremni za promociju.

RIBE

Pratite novac. Partneri se sa nekim ko ima jednako toliko doprinosa kao i vi. Govorite, pravite planove i sprovodite ih. Ne dozvolite da vas emocije odvedu u pogrešnom pravcu. Koristite svoju maštu i kontakte kako biste dostigli svoj cilj. Pozitivne promene su očigledne.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x