DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA KORISTE INTELIGENCIJU, RAKOVI DA VERUJU SEBI

Bikovi bi trebalo da koriste inteligenciju i prevladaju iskušenja, Rakovi bi trebalo da veruju sebi, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 05.08.2023.


OVAN

Pjednostavite svoj život, pravite planove koji nisu naporni, držite se budžeta i okružite se ljudima koje volite. Odbijte da neko zakomplikuje vaš život ili vas natera da se upustite u nešto što ne želite da pratite. Zaštitite sebe finansijski, emotivno i fizički.

BIK

Neka vaša inteligencija prevlada iskušenje. Neko će vas navesti da krenete putem koji može narušiti vašu reputaciju. Kontrolišite ishod i pravite planove koji hrane vašu inteligenciju i podstiču vas da učinite nešto dobrotvorno. Ono što pružate, dobićete natrag dvostruko.

BLIZANCI

Ostanite blizu kuće i svojih najbližih. Ne dozvolite da vas neko osećajem krivice natera na nešto što ne želite da pratite. Verujte svojoj intuiciji i usmerite svoje napore ka ličnim ciljevima koji nude pozitivnu alternativu bilo kakvom negativnom uticaju koji sretnete.

RAK

Ne verujte drugima da upravljaju vašim poslovima ili da vas vode u pravom smeru. Napravite planove koji su vama privlačni i ne zahtevaju da preterate sa troškovima ili zadovoljstvima. Praktičan izbor će podstaći pozitivni razvoj koji može uticati na vaše dugoročne ciljeve.

LAV

Nemojte delovati preuranjeno. Proverite informacije i prikupite činjenice. Možete razvijati svoj um i razmišljati veliko, ali na kraju budite praktični i činite ono što će vam najviše koristiti. Ne pratite masu. Budite svoji i istaknite se svojom originalnošću.

DEVICA

Preuzmite kontrolu i obavite stvari. Fokusirajte se na svaki zadatak i ignorisite šta drugi rade. Pažljivost je od suštinskog značaja. Postignite rezultate koji su vam potrebni da biste napravili sledeći korak. Ne dozvolite neizvesnosti da stoji između vas i vaših snova.

VAGA

Pozovite svoje bliske i čujte kolektivne mišljenje pre nego što pokrenete uzbunu ili krenete u pravcu koji ima svoje mane. Sigurnost je neophodna kada su u pitanju novac, zdravlje ili ugovori. Suzdržite se od menjanja bilo čega što nije hitno potrebno za popravku.

ŠKORPIJA

Pređite pravo na stvar, recite šta vam je na umu i naslikajte inovativnu sliku onoga što planirate da sledeće uradite. Nemojte očekivati da svima svidi promene koje pravite. Trudite se da izađete u susret drugima, ali ne na račun razočaranja sebe.

STRELAC

Ostanite blizu kuće i završite nedovršene projekte. Donosite odluke na osnovu činjenica, a ne onoga što vam neko drugi kaže. Potrudite se da uložite više vremena i novca u način života koji vas čini srećnim, ali ne preterujte ako je cilj smanjenje stresa.

JARAC

Stavite svoje emocije po strani kada se bavite zajedničkim troškovima, obavezama i pitanjima koja mogu poremetiti vaš život. Osetljiva alternativa će biti teška za druge da odbiju. Budite iskreni i iznesite svoje sugestije.

VODOLIJA

Ponovo razmislite o svojoj strategiji u vezi sa investicijama, rukovanjem novcem i onim što možete ponuditi što je popularno. Nemojte dozvoliti da ono što drugi rade utiče na odluke koje donosite za sebe. Radite ono što se čini ispravnim i što je tržišno. Ne plaćajte za tuđe greške.

RIBE

Vaša povezanost s nekim stručnim osobama će vas odvesti do novih početaka. Učestvujte u ponovnom okupljanju ili prošetajte stazama sećanja sa nekim koga niste videli neko vreme, a informacije koje sakupite će obogatiti vaš život. Pozitivna promena izgleda isplativa.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x