Nova Netfliksova serija zaludela svet: Tragična istinita priča prikovala gledaoce za ekrane

Novo ostvarenje koje je korisnike Netflixa prikovalo za ekrane je serija "Boy Swallows Universe" od sedam epizoda smeštena u prašnjavo predgrađe Brisbejna 1985. godine.


Serija prati srednjoškolca Elija Bela i njegovog starijeg brata Gusa koji žive u radničkoj četvrti sa svojom majkom Frenki – koja pati od zavisnosti – i njihovim očuhom, Lajlom, piše Nova.rs.


Iako je Eliju teško sa školskim nasilnicima i svojim očuhom, istovremeno ga usmeravaju srdačni osuđeni zločinac i prijatelj s kojim se dopisuje, a koji služi zatvorsku kaznu.

U pokušaju da otkrije šta njegov očuh zaista smera, Eli kreće pogrešnim putem i meša se u kriminalno podzemlje svog grada, prenosi Klix.ba.

Serija već ima solidnih 86 posto na Rotten Tomatoes-u i 8/10 na IMDb-u, a neki fanovi su takođe otišli korak dalje, dajući joj ocenu 10/10 dok su je karakterisali „prelepom, briljantnom i podsticajnom“.Na platformi X.com mnogi su delili svoje utiske, a neretko su gledaoci pisali da ih je serija prikovala za ekran.

Serija je zapravo adaptirana prema istoimenom bestseleru autora i novinara Trenta Daltona, a priča je inspirirana Daltonovim detinjstvom.Autor : Nova.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x