Najbolji trileri iz 2023. godine

Ako su vam trileri omiljeni filmski žanr, a još niste pogledali sledeća ostvarenja koja su izašli ove godine, predlažemo da tokom praznika nadoknadite propušteno.


Index je izabrao pet sjajnih filmova koji će vas držati u napetosti od početka do kraja, prenosi Danas.


Najbolji trileri 2023. godine „The Killer"

„Mission Impossible: Dead Reckoning Part One“


Tom Kruz u 7. nastavku ovog legendarnog akcionog špijunskog trilera izvodi najluđe vratolomije godine. Njegov Itan Hant poslat je na svoju najzanimljiviju misiju do sada i suočava se s tajanstvenim zlikovcem. Iako je izašao tek prvi deo filma, kraj nas je ostavio zadovoljnim i očekujemo puno od nastavka priče.
„John Wick: Chapter 4“Franšiza o Džonu Viku uvek nudi odlično akcione scene i ubedljivu glumu Kijanu Rivsa, a ni ovaj film nije razočarao. Iako traje gotovo tri sata, tempo filma izuzetno je dobar i gotovo da nema odugovlačenja. Ukupan utisak je da su autori filma uspeli da popularni serijal dignu na novi nivo; prizori su veličanstveniji, lokacije lepše, a akcionih scena nikad nije bilo više.

„Fair Play“


„Fair Play“ je još jedna sjajna Netflilsova napeta drama, ovaj put u režiji Kloi Domont. U fokusu ovog psihološkog trilera je par koji radi u istoj kompaniji i traži isto unapređenje, ali njihov odnos se brzo pogoršava nakon što ga jedno od njih dobije.
„The Creator“Ovaj antiutopijski triler prati sudbinu Džošue, čoveka rastrzanog između čovečanstva i sledeće faze evolucije, koga tumači Džon Dejvid Vošington. U postapokaliptičnoj budućnosti, veštačka inteligencija postala je ultra-moćna i vodi se stalna borba između nje i ljudi. Džošua nakon susreta s Alfijem, delom veštačke inteligencije koji na mnogo načina podesća na ljudsko dete, počinje da se pita šta zaist znači biti čovek.


Autor :

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x