KO SU NAJBOLJE ODEVENE ŽENE SVETA?

“Kakva godina za modu? Crveni tepisi bili su prepuni u 2023. godini, između sezone dodjela nagrada, Met Gale, meseca mode i povratka blještavih holivudskih premera nakon štrajka SAG-a…”, piše „Vogue“, prenosi Dnevni avaz.

Na vrhu liste je kanadska glumica Tejlor Rasel-Mekenzi (Taylor Russell McKenzie), a društvo joj prave manekenka i rijaliti zvijezda Kendal Džener (Kendall Jenner), pevačice Rijana (Rihanna) i Bijonse (Beyonce), te druge slavne žene.


Tejlor je za većinu ljudi iznenađenje, kao žena iz senke od koje se nije mnogo očekivalo.


Ona je u medijima prepoznata kao devojka Harry Styles-a. Ona se proslavila u filmu Bones And All, u kojem glumi i Timothée Chalamet.


Taylor Russell McKenzie je rođena u Vankuveru 1994. godine. Njen otac je poreklom sa Jamajke. Taylor je odrastala uglavnom uz majčinu porodicu i ranije je javno izjavljivala da se tokom odrastanja osećala neprihvaćenom od vršnjaka zbog boje kože. Otkrila je da se selila 16 puta tokom detinjstva jer se njen otac mučio da nađe glumački posao.

„Nisam odrasla u bogatoj porodici. Moji roditelji su se mučili; živeli smo od socijalne pomoći. Stvari su se mnogo promenile, tako da je uvek postojala prilika za reinvenciju, da se stvori nešto novo”, rekla je u jednom intervjuu, dodavši je da je pre glumačke karijere radila razne poslove.

„Radila sam od svoje 13. godine. Toliko nasumičnih stvari. Uglavnom restorani, ali radila sam u juvelirnici i skoro i za Amazon, obavljajući otpremu i prijem”, bila je iskrena.


Verovatno je zbog toga i najveće iznenađenje na listi najbolje odevenih ličnosti.
Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x