Jubilarno 150. izvodjenje mjuzikla Mamma Mia Pozorišta na Terazijama 18. janurau

Mjuzikl "Mamma Mia" Pozorišta na Terazijama imaće svoje 150. izvodjenje u sredu, 18. januara, saopšteno je iz tog beogradskog pozorišta.

Premijera predstave inspirisane muzikom grupe Abba bila je 27. marta 2015. godine, a do sada je pogledalo više od 75.000 gledalaca, u Pozorištu na Terazijama i na gostovanjima.

"I 24 godine nakon svetske premijere, Mamma Mia je jedan od najpopularnijih naslova koji je pogledalo više od 65 miliona ljudi širom sveta. Predstava se izvodi na 16 svetskih jezika na svih šest kontinenata, a bila je višestruko nominovana za najprestižnije nagrade", navodi se u današnjem saopštenju.

Autorski tim predstave čine reditelj Jug Radivojević, dramaturg Slobodan Obradović, dirigenti Vesna Šouc i Milan Nedeljković, koreograf Mojca Horvat, kostimograf Bojana Nikitović i scenograf Aleksandar Denić.

Uloge tumače Milena Živanović, Iva Manojlović, Tatjana Dimitrijević, Jelena Jovičić, Milena Vasić, Slobodan Stefanović, Dragan Vujić, Vladan Savić, Žarko Stepanov, Dušica Novaković, Mina Lazarević, Ivana Knežević, Ivan Zablaćanski i drugi.

U predstavi učestvuju balet, hor i orkestar Pozorišta na Terazijama.Foto: pixa bay

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x