Harison Ford u Kanu primio počasnu palmu, predstavio novi film o Indijana Džonsu

Glumac Harison Ford i ostala ekipa došli su danas u Kan da prisustvuju svetskoj premijeri filma "Indijana Džons i artefakt sudbine", što je jedan od velikih događaja najavljenih za ovogodišnje 76. izdanje festivala.

Harison Ford došao je držeći se za ruku sa suprugom Kalistom Flokart a zatim se pridružio ostaloj ekipi filma na crvenom tepihu.

Među prisutnim su bili i šef Diznija Bob Ajger, Katlin Kenedi iz Lukasfilma i reditelj Stiv Mekvin.

Ford (80) koji je rekao da će mu ovaj film o Indiana Džonsu biti poslednji u ulozi tog lika takođe je danas dobio počasnu Zlatnu palmu Kanskog filmskog festivala. Prošle godine sličan prijem i počasna Zlatna palma organizovani su za film Top Gan Maverik i Toma Kruza.

U dvorani nasmejani i vidno raspoložen Ford primljen je sa gromoglasnim aplauzom, gde mu je uručena Zlatna palma.
"Jako sam dirnut ovim. Kažu pred smrt vidiš kako ti život prolazi pred očima, ja sam upravo video moj život pred očima. Veliki deo mog života, ne ceo moj život", rekao je Ford i zahvalio se supruzi Kalisti Flokart kao i reditelju filma Džemsu Mangoldu i glumici Fibi Valer-Bridž.

Novi film o Indijana Džonsu će izaći u bioskopske dvorane u Americi 30. juna. To je prvi film o "Indijani" koji nije režirao Stiven Spilberg, niti je u scenariju učestvovao Džordž Lukas. Umesto toga Mangold je režirao film u kome glavne uloge pored Harisona Forda imaju Fibi Valer-Bridž, Antonio Banderas i Mads Mikelsen. 

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x