Bijonse oduševila poubliku na prvom koncertu svetske turneje Renesans

Desetine hiljada obožavalaca slilo se sinoć u glavni grad Švedske Stokholm na prvi koncert pevačice Bijonse posle sedam godina.

Svetska turneja "Renesans" prva je solo turneja superzvezde od 2016. i nosi naziv njenog albuma iz 2022. koji je doveo do niza muzičkih nagrada Gremi i do mesta najnagrađivanijeg umetnika u istoriji dodele tih nagrada.

Obožavaoci koji su se poslednjih meseci žalili na nedostatak muzičkih videa za hitove iz albuma Renesans mogli su sinoć da uživaju u smeni video projekcija i animacija.

Brza promena kostima i dekora bili su zapanjujući. Pevačica je koristila interakcije između digitalnog i fizičkog sveta gde robotske naprave ustupaju mesto roverima na srebrnom mesecu ili naduvanom konju. Čak i sama Kraljica Bi pretvara se u kibernetički lik.

Uprkos impresivnoj veličini dekora na bini neki trenuci su i dalje delovali intimno.
Bijonse se zahvalila fanovima zbog toga što su došli iz daleka da je gledaju kako nastupa.

Intepretirala je numere iz svoje dvodecenijske karijere, a nastup je počela sa "Dangerously in Love", glavnom pesmom prvo solo albuma iz 2003. zatim se kretala ka numeri "Run the World (Girls)" iz 2011. o osnaživanju žena i izvela veliki broj hitova iz samog albuma Renesans.

Za jučerašnji nastup bilo je prodato svih 46.000 karata i, ako je meriti prema reakciji publike, ostatak turneje će biti hit.

Bijonse će nastupati u više od 40 gradova uključujući London, Pariz, Barselonu i Toronto pre nego što završi turneju 27. septembra u Nju Orelansu u SAD.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x