Šakira i Majli Sajrus objasnile kako zaraditi na bivšima

Raskid više nema isti smisao od kada su Šakira i Majli Sajrus objavile svoje singlove u kojima izražavaju prezir prema svojim bivšima.


Ukoliko niste u toku obe pevačice potpuno su srušile internet pesmama koje su posvetile svojim bivšima i zavrtele raspravu o brakovima, vezama, raskidima, ali i o tome kako iskoristiti raskid u komercijalne svrhe.


Za početak, za one koji nisu ispratili, Šakira se posle 11 godina braka razišla sa  Žerar Pikeom, a razlog je njegova avantura sa Klarom Čia devojkom od 22 godine. 


Mediji su brujali o ovom raskidu, a posebnu pažnju privukao je slučaj "tegla". Naime,  kolumbijska pop zvezda pronašla je zanimljiv način da razotkrije neveru svog  supruga. Šakira se, prema pisanju medija, jednog dana vratila sa turneje i videla da je neko pojeo njen omiljeni džem od jagoda. Kako je znala da njen suprug ne voli džem od jagoda, odlučila je da postavi novu teglu i zabeleži nivo džema u njoj.  Nova situacija, ista priča, manje džema. To je formula po kojoj je, pišu mediji, Šakira otkrila prevaru.


Udarac koji je dobila od bivšeg muža Šakira je opevala u svojoj pesmi sa zvaničnim naslovom"Bzrp Music Sessions, Vol. 53" i alternativnim naslovom "Nisi moja liga".  U ovoj pesmi koja je dospela na svetske trending liste Šakira Pikeu poručuje "Žene više ne plaču, one sad pošalju račun", ali ova poruka nije jedina"Od ljubavi do mržnje je samo jedan korak
Ne vraćaj se tim putem, slušaj me
Nema ljutnje, dragi, želim ti sve najbolje sa mojom navodnom zamenom
Toliko si čudan da te više i ne poznajem
Ja vredim koliko dve devojke od 22 godine
Menjao si "ferari" za "tvingo"
Menjao si "rolex" za "kasio"
Ideš brzo, uspor malo
Mnogo ideš u teretanu
Ali vežbaj malo i mozak", otpevala je Šakira Pikeu.


Slučaj Majli Sajrus i pesma za bivšeg


Dan nakon Šakire i Majli Sajrus objavila je singl pod nazivom "Flowers".  Nekoliko sati nakon objave ovog singla  mediji su počeli da navode da pesma govori o njenom raskidu sa Lijamom Hemsfortom, njenim bivšim suprugom sa kojim je bila u vezi više od deset godina, a sa kojim je raskinula prošlog leta.


Novu pesmu Majli Sajrus je objavila 12/13. januara, baš na rođendan svog bivšeg muža. Navodno je i spot  snimljen u kući koju je zgodni glumac koristio za avanture.


"Mogu sama sebi da kupim cveće... da pričam sama sa sobom satima, mogu sama sebe držati za ruku"... stihovu su pesme kojom je, kako tvrde fanovi, Sajrus poslala brojne skrivene poruke svom bivšem.


Obe pesme izgleda da postaju himne ženske eminencije, a da li će to na kraju biti nije izvesno. Ono što jeste izvesno, žene slomljenog srca će ozbiljno profitirati od ovih singlova.
Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x