LISTU "NOVE DA SE STRUKA PITA" PODRŽALO VIŠE OD 10.000 GRAĐANA

Predstavnici liste  "Zoran Vuletić - Nemanja Milošević - Srbija na Zapadu - Da se struka pita - Vladimir Kovačević" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji više od 10.000 potpisa podrške građana.


"Tokom predstojece kampanje istaći ćemo značaj i nadmoć iskustva i praktičnih znanja u odnosu na teoriju. Vreme je da počnemo da verujemo ljudima iza kojih stoje dela, rad i vrednosti. Tokom kampanje ćete čuti ljude sa više od 30 godina menadžerskog iskustva koji će vam zahvaljujući njemu dati niz praktičnih odgovora na sve nevolje i probleme koji su ophrvali srpsko društvo. Nećemo se baviti nabrajanjem šta sve nije dobro, to ćete slušati od svih drugihstranaka", poručili su predstavnici liste "Srbija na zapadu - Da se struka pita".


Dodali su da će predstaviti  "šta treba raditi da bismo živeli bolje i da nam se deca više ne iseljavaju iz zemlje".


"Predstavićemo konkretan program po kojem bi mogli uz minimalnu solidarnost poslodavaca preko noći imati 30% veće plate. Program koji će rešiti hronični nedostatak radne snage. Reformu koja će rešiti nedostatak lekara u zdravstvenom sistemu Srbije, i niz drugih mera i predloga".


Prilikom predaje potpisa istakli su ida je lista "Srbija na zapadu - Da se struka pita" lista od koje se neće čuti parole i floskule   "već konkretni odgovori na sva otvorena pitanja sa kojima se suočavaju svi obični ljudi svakodnevno"


"Zato dobro obratite pažnju na listu Srbija na zapadu - Da se struka pita, jer je ona sigurno vaš izbor za sasvim drugačiju Srbiju", poručili su predstavnici ove liste.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x